6
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

DŽENTLMENSKI: Milojević uštedeo Zvezdi 300 hiljada evra!

Objavljeno: 20.12.19 u 10:10

Klub će izmiriti sve obaveze prema bivšem treneru Vladanu Milojeviću za ovu godinu, ali će deo biti oprošten.

Napustio je Vladan Milojević kormilo Crvene zvezde, ali je do samog rastanka sa klubom igrao „otvorenih“ karata i nijednog trenutka se nije natezao oko sporazumnog raskida ugovora, šest meseci pre isteka. Navijači su ga juče ispratili aplauzima uz poklone, a završene su sve formalnosti kako bi njegov naslednik Dejan Stanković mogao da bude „registrovan“ za nastavak sezone od 15. februara.

Kako HotSport saznaje, prema dogovoru dve strane, klub će sve obaveze izmiriti prema Vladanu Milojeviću zaključno sa decembrom, što je pola sume od plate. Tako je trener „uštedeo“ crveno-belima 300.000 evra, a mogo je da traži celu platu kakava je inače praksa.

Misija od dve i po godine je završena i od sutra zvanično za šefa stručnog štaba biće promovisan bivši as Crvene zvezde Dejan Stanković.

ŽELITE DA PROČITATE NAJBOLJE SPORTSKE VESTI – POSETITE INSTAGRAM STRANICU HOTSPORT.RS

0
0

6 Komentara

  1. Nije gentlmenski, nego je tata Vucko rekao da se za to i ne pita, isto kao sto je i Stankovica licno on trazio hahaha jedino jos da sad vam i sredi da konacno derbi dobicete hahahah

    0
    0
    Odgovori
    • Dobili smo mi dosad 64 (sve ukipno 109) ap cemo i sledeci i nemojte da se nadate da cete opet da ne pokradete kao u zadnjem ,sad cemo da vas bijemo ne samo rezultatski i igracki nego i fizicki.A neko drugi arci drzavne pare ,alo kanceri ,kad cete da platite upravi prihoda 17,6 milona eura i da vratite drzavi pare koje ste dobili 4,5 milona za licence,i koje ste pokrali od pocetka 90-ih (zajam za preporod Srbije).

      0
      0
      Odgovori
  2. klub ce mu platiti ? Zar ne primaju platu svaki mesec ili je to u Zvezdi praksa na rate ili sta ?? Pa gde su silni milioni zaradjeni u ove 3 godine

    0
    0
    Odgovori
  3. Nije korektan ispao na kraju da je za 6 meseci otisao jel mu je istekao ugovor to je ok.A sad je otisao dao otkaz kakav je to sporazumni raskid ako samo jedna strana zeli razvod nije sporazumno.

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo kod nas ima da trener raskine ugovor pre kraja mandata i da trazi trazi celu usplatu pa jos kao i „oprosti“ „dug“ . Raskidom ugovora obostranim pre perioda na koji je zakljucen od strane poverioca prestaje i obaveza duznika kako druga strana nine ispunila svoju obavezu do kraja.

    0
    0
    Odgovori
  5. Kakva glupost, nije on ništa uštedio jer je dao otkaz, nije otpušten pa da oprašta nešto zvezdi. Uostalom za tih 6 mjeseci zvezda će platiti Stankoviću 200 000 eura tako da je ušteda samo što je ovaj trener jeftiniji od onog a nema on šta opraštati kad je da otkaz !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter