0
Evropske lige

BUNDESLIGA: ‘Milioneri’ ispustili pobedu protiv Hofenhajma (VIDEO)

Objavljeno: 20.12.19 u 22:38

U prvom meču 17. kola Bundeslige Sastali su se Hofenhajm i Borusija iz Dortmunda.

Pozitivan niz četvrtoplasirane Borusije zaustavljen je večeras. Iako je gost veoma rano poveo, Hofenhajm je zbio redove i uspeo da preokrene, a na kraju i da slavi.

Mario Gece je u 17. minutu iskoristio dodavanje Hakimija šutirao je, neko od odbrambenih igrača pokušao je da ‘skine’ loptu sa linije, ali je ona ušla u gol domaćina.

Robert Skov je iz slobodnjaka pokušao sa daljine, ali je pogodio samo prečku, do kraja poluvremmena još dva puta su ozbiljno pretili gosti, prvo je Hakimi šutirao, a potom i Torgan Azar, oba puta je golman domaćih Oliver Bauman odlično reagovao.

U drugom poluvremenu nije bilo velikih uzbuđenja Hakimi je imao šut sa distance u 56. minutu, nekoliko minuta kasnije sa druge strane pretio je Baungartner, a onda su usledila deset minuta rapsodije za domaći tim.

Odbitak je u 80. minutu pokupio Sargis Adamjan, doneo je Hofenhajmu izjednačenje, a potom je u 88 minutu na odličan centaršut reagovao Andrej Kramarić za 2:1 i novu pobedu domaćina.

Bundesliga 17. kolo

Petak

Hofenhajm – Borusija Dortmund 2:1 (0:1)
(Adamijan 79, Kramarić 87 – Gece 17)

Subota

15.30 Bajern – Volfsburg
15.30 Keln – Bremen
15.30 Majnc – Bajer Leverkuzen
15.30 Lajpcig – Augzburg
15.30 Šalke – Frajburg
18.30 Herta – Borusija Menhengladbah

Nedelja

15.30 Dizeldorf – Union Berlin
18.00 Paderborn – Ajntraht

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter