0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

REČ LEGENDE: Evo šta o odlasku Milojevića kaže Dragan Džajić

Objavljeno: 19.12.19 u 17:50

Počasni predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić priznao je da je odlazak Vladana Milojevića sa mesta trenera hendikep za klub, ali da razume njegovu odluku i trenutak u kome to čini.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde Dragan Džajić govorio je o odluci Vladana Milojevića na današnjoj konferenciji, istakao je da je trag koji je Milojević ostavio u klubu neizbrisiv.

VLADAN MILOJEVIĆ: Plan mi je bio da odem u junu, ali bi to bio loš tajming po mog naslednika, samim tim i po mene!

– Sve su rekli odgovorni ljudi, cenio sam Milojevića, sve ono što je postigao za klub. Bio je poštovan od strane svih struktura. Za klub je njegov odlazak veliki hendikep, ali je to on prelomio, niko ga nije jurio iz kluba – dodao je Džajić.

Dodao je Džajić da Crvena zvezda mora dalje, u nove pobede, ali da je dobro što su stvari završene na način na koji jesu.

EMOTIVAN RAZGOVOR MILOJEVIĆA SA ‘DELIJAMA’: Izvinjavam se za velike poraze, vidimo se ponovo! (VIDEO)

– Ne treba da se vuku repovi i ovako treba da se izađe u javnost, a ako nije tako, onda se uperi prst. Nije ovo prvi rastanak i mislim da je odlazak korektan – istakao je Džajić.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Crvena zvezda

Sa stadiona ‘Rajko Mitić’ – Mirko Marković. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter