0
Domaći fudbal

FOTO: Futsal savez Srbije

POZNAT STANKOVIĆEV TIM: Dolaze dva Miloševića u stručni štab, nema Kosanovića

Objavljeno: 19.12.19 u 12:50

Dejan Stanković novi je šef stručnog štaba Crvene zvezde, a poznato je i ko će pomagati proslavljenom fudbaleru u ‘Ljutice Bogdana’.

Vladan Milojević nije više trener Crvene zvezde. On će se za nekih desetak minuta obratiti javnosti i oprostiti od kluba sa kojim je osvojio dve titule prvaka i tri puta igrao grupne faze Lige Evrope i Lige šampiona. Po svemu sudeći sa sjajnim stručnjakom ide i njegov tim.

Naime, Dejan Stanković će formirati svoj stručni štab. Prvi pomoćnik biće mu već pomenuti Nebojša Milošević, čovek koji je radio u Crvenoj zvezdi, ali i Radu, Borči, Rigi, Čangčunu i El Gouni iz Egipta. Takođe, u stručnom štabu će biti još jedan Milošević, Miloš koji stiže iz švedskog Mijalbija.

Posao neće menjati dva člana tima Vladana Milojevića, to su Nenad Milijaš i trener golmana Gašić. Što se tiče Milana Kosanovića još uvek nije poznato, ali se spekuliše da bi on mogao da prauzme omladinsku školu.

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter