0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

OGLASIO SE I STANKOVIĆEV SAIGRAČ I PRIJATELJ: Lalatović je imao savet za novog kolegu…

Objavljeno: 19.12.19 u 18:23

Fudbalski klub Crvena zvezda sutra u 13 časova će zvanično predstaviti novog trenera, reč je o Dejanu Stankoviću legendarnom fudbaleru.

Deo karijere proveo je Stanković u Crvenoj zvezdi zajedno sa Nenadom Lalatovićem sa kojim je i danas u odličnim odnosima. Trener Vojvodine je u kraktom razgovoru za HotSport prokomentarisao promenu u klubu na čijoj je klupi sedeo 2014. godine.

HS SKENER – DEJAN STANKOVIĆ: Neiskustvo i pritisak najveći problem, ali Deki može doneti Zvezdi nešto novo…

Dejan Stanković je moj dobar prijatelj sa kojim sam i dan danas u kontaktu. Zajedno smo i igrali u Crvenoj zvezdi. Družim se sa njim i njegovom porodicom, a ono što želim sebi i svojoj porodici želim i njemu – rekao je Lalatović koji je kao iskusniji kolega imao i savet za nekadašnjeg fudbalera Lacija i Intera.

– Ono što je potrebno jeste da veruje u sebe, da se drži svoje vizije i da od nje ne odstupa. Ne treba da dozvoli da mu se iko meša u posao, a rezultati i uspesi će doći – dodao je Nenad Lalatović.

Podsetimo, Stanković i Lalatović su bili saigrači u Crvenoj zvezdi u periodu od 1994. godine, do 1998.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport

FOTO: FK Vojvodina

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter