0
Domaći fudbal

FLEŠ IZ HUMSKE: Miletić može jedini da ide, Galatasaraj testira Partizan

Objavljeno: 18.12.19 u 11:04

Fudbaleri Partizana će prvi deo priprema odraditi u Antaliji, a potom sledi selidba u Katar i tri veoma jake provere.

Crno-beli će posle mesec dana odmora motore upaliti 10. janaura. Samo tri dana kasnije sledi put u Antaliju i dve nedelje treniranja u turskom letovalištu. U planu je da se odigra jedna veoma jaka provera protiv Galatasaraja. Naime, šampion Turske boraviće u istom hotelu u kom će biti crveno-beli, a mogući termini odigravanja utakmice su 22. i 26. januar.

Posle toga Partizan ide u Katar gde ga čekaju još tri jake provere protiv Lokomotive iz Moskve, Spartaka iz Moskve i Rostova. Savo Milošević je takođe istakao da samo Nemanja Miletić ima zeleno svetlo za odlazak iz Humske.

– Dogovor sa ljudima iz kluba je da niko nema dozvolu za odlazak osim Nemanje Miletića. Već je u godinama, vreme mu je da proba da završi ličnu priču, odnosnom i igrama zaslužio je da Partizan prema njemu bude korektan – rekao je Savo Milošević.

Sada je sasvim jasno da će primarni cilj Partizana biti desni bek, jer sem Nemanje Miletića crno-beli nemaju takav profil igrača.

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter