2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZVANIČNO JE: Strahinja Pavlović je potpisao za Monako, Partizan je odlično prošao!

Objavljeno: 17.12.19 u 19:40

Ono što se šuškalo u prethodnim danima zvanično je danas dobilo potvrdu.

Stameni štoper Partizana Strahinja Pavlović danas je u Monte Karlu potpisao ugovor sa ekipom Monaka, ali će po dogovoru dve strane ostati u Partizanu do leta, a crno-beli su od ovog transfera dobro i napunili kasu.

KAKO SI MOGAO – MILJANIĆ: ‘Savo Milošević me je duboko razočarao’

Strahinja je potpisao ugovor na 4,5 godine, a Partizan je od njegove prodaje zaradio 10 miliona evra, a crno-beli mogu da se nadaju i bonusima ukoliko igrač ispuni uslove ranije dogovorene ugovorom.

Ukoliko bude odigrao najmanje 25 utakmica Partizanu će se u ‘kasu’ sliti dodatnih dva miliona, a ukoliko tim izbori mesto u nekom od evropskih takmičenja u narednih pet sezona i dodatni milion evra.  

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Ma vazi…satro 10 milki…ozbiljne pare se tu peru…otisao je fazon za 2,3 miliona kao i svaki nas igrac…pitaju se gde su nestale pare od transfera Ljajica,Savica,Jovetica,nisu nestale nego nisu ni postojale,stavljene su u dzep,a na papiru je transfer pokrio sve te „troskove“…

    0
    0
    Odgovori
  2. A navijači „Sveckog šampiona“ na aparatima… Sve zajedno promašene investicije ne mogu da prodaju za tu kintu!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter