3
Domaći fudbal

Foto: FK Čukarički

ŽELJA JE PRISUTNA – VIDOSAVLJEVIĆ ZA HS: Prepustiću klubovima da se dogovore!

Objavljeno: 17.12.19 u 20:05

Talentovani Milutin Vidosavljević ‘Crni’ iza sebe ima odličnu polusezonu u dresu Čukaričkog, a njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo.

U medijima se danas pojavila informacija da je za usluge osamnaestogodišnjeg krilnog fudbalera zainteresovan šampion Srbije ekipa Crvene Zvezde. Talentovani fudbaler iz Kuršumlije je za HotSport dao svoj komentar o mogućnosti transfera u Ljutice Bogdana.

MILAN BORJAN: Navijači su me oborili s nogu

– Trenutno nemam nikakvih informacija. Video sam samo ono što se piše u medijima. Prepustiću klubovima da se međusobno dogovore, a što se mene tiče, moja želja je prisutna. Ipak, pre svega želim da se odmorim od kvalitetne i naporne sezone u dresu Čukaričkog, a ostalo je na klubovima – rekao je Vidosavljević za HotSport.

VIdosavljević je karijeru počeo u niškoj školi fudbala ‘Red star’ gde je radio pod budnim okom trenera Bobana Ristića, Andrije Andrejića i Dragana Ilića, a potom je 2017. godine prešao u Čukarički. Prošao je sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije.

U dresu Čukaričkog ove sezone odigrao je 17 mečeva, postigao je dva gola i imao je tri asistencije.

Zapratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

Foto: FK Čukarički

0
0

3 Komentara

  1. Zvezda i ove godine (u)sisa(va) sve sto moze i sto se nadje na njeom putu.Sta ce sa silnim krilnim igracima koje vec ima?
    Ludilo, svrbe je pare, kao da nema ogromne dugove koje bi morala da vrati. Prva je AGrobanka, a onda sve druge koje je ojadila u borbi za opstanak ne tako davno, samo pet sest godina ranije!
    Ali, sve bude i prodje, tako i vasa sila ce da ispari, nadati se uskoro, ako bog da!
    .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter