0
Evropske lige

SUNOVRAT KARIJERE: Bio je ‘Lord’, a sada razmišlja o penziji!

Objavljeno: 17.12.19 u 19:21

Niklas Bendtner je u Kopenhagen došao u smiraj letnjeg prelaznog roka, a već je napustio klub.

Tridesetjednogodišnji Danac je nakon predstavljanja već na prvom treningu pokazao da je bleda senka igrača koji je nastupao u najjačim klubovima Evrope.

Klub je i zvanično objavio da će saradnja biti raskinuta nakon samo sedam nastupa u dresu Kopenhagena, starter je od toga bio dva puta.

‘Lord’ je postigao jedan gol u Kupu Danske, dok nije imao sreće u domaćem prvenstvu. Danski mediji prenose da bi mogao da se penzioniše ove zime…

Ponosan sam što sam dobio priliku da igram za Kopenhagen i da postignem gol na Telija Parku, što je bio jedan od mojih snova. Nema dileme da sam želeo više da igram, ali u potpunosti poštujem odluku trenera Stalea Solbakena – izjavio je Bendtner.

Napadač je kao član akademije Arsenala uspeo da se izbori za mesto u startnoj postavi ‘topdžija’. Nastupao je u Birmingemu, Sanderlendu, Volfsburgu, Notingem Forestu i Rozenborgu i Juventusu, ali nigde nije ostavio dublji trag.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter