0
Evropske lige

REAL ‘DRŽI KLJUČ’: Svi misle da je Barselona favorit, a evo šta Radomir Antić vidi pred ‘El klasiko’!

Objavljeno: 17.12.19 u 15:26

Kladionice i mnogi ljubitelji fudbala širom sveta prednost pred novi okršaj dva najveća španska tima daje Barseloni, ali ne i bivši trener oba kluba Radomir Antić.

Podsetimo, ove srede, 18. decembra igra se odloženi ‘El klasiko’, a svoja viđenja ovog meča dao je bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije.

Kako ističe Radomir Antić, ključ utakmice mogao bi da bude presing Reala na odbranu Barse.

– Barsa počinje napade iz poslednje linije i ako Real uspe da je pritisne… Barsa tada deluje vrlo slabo i Real to mora da iskoristi. Real je napredovao u svojoj igri, igraju sa malim brojem dodira, dobro se kreću. Pored toga, počeli su da šutiraju sa srednje i veće daljine. Modrić je u svom žiuvotu postigao samo dva gola iz daljine, a sada… Mislim da prisustvo Iska na terenu pruža mnogo više mogućnosti i više dodira sa loptom – izjavio je Antić.

Atmosfera u Kataloniji, zbog koje je ovaj meč najpre i odložen, mogla bi da utiče na igrače i dešavanja na terenu.

– Mislim da će atmosfera imati uticaj na meč. Fudbal je uvek bio ogledalo društva, sve što se događa ne može nikoga ostaviti ravnodušnim. To su jedinstvene situacije i svi čekamo da vidimo kako se meč može razvijati – poručio je Antić.

Oba tima trenutno su na deobi prvog mesta Primere sa po 35 bodova, a utakmica u sredu na Kamp Nou počinje u 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter