0
Domaći fudbal

KONAČNO: Oglasio se Slobodan Rajković o mogućem potpisu za Partizan!

Objavljeno: 17.12.19 u 13:22

Bivši srpski reprezentativac već nedeljama trenira sa ekipom Partizana i to je ‘podgrejalo’ nade navijača da bi mogao da potpiše ugovor sa crno-belima.

Nedavno je i trener Savo Milošević indirektno istakao da mu je želja da Slobodan Rajković potpiše za Partizan, pogotovo jer je opšti utisak da je u poslednjoj liniji potrebna još jedna opcija na mestu štopera.

Međutim, Rajković je slobodan igrač i, osim Partizanovog, ima još puno interesovanja, čak i iz ‘liga petica’.

U izjavi za ‘Telegraf’ je objasnio kako trenutno stoje stvari kada je reč o mogućnosti da zaigra u redovima ‘parnog valjka’.

– Kako što znate, trenirao sam sa Partizanom u prethodnom periodu i, da budem iskren do kraja, razgovarali smo malo na temu zajedničke budućnosti, ali ništa konkretno i precizno, više su to bile neke informativne stvari. Ukoliko klub izađe sa konkretnom i zvaničnom ponudom u narednim danima, svakako ćemo sesti za sto i razgovarati – kaže Slobodan Rajković.

Fudbaler napominje da je uživao sa timom Partizana u proteklom periodu.

– Želim da se zahvalim i Partizanu i stručnom štabu na čelu sa Savom Miloševićem, koji su mi izašli u susret i omogućili da treniram sa ekipom. Bilo mi je veliko zadovoljstvo i neka priča u ovom trenutku stane na tome, jer je još uvek rano da se donose bilo kakvi zaključci dok slika ne bude jasna – zaključio je Rajković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter