6
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘GAZPROM’ OSTAJE UZ ZVEZDU: Crveno-belima stižu milioni, plus evropski bonusi!

Objavljeno: 17.12.19 u 18:07

Ono što dobro funkcioniše ne treba menjati, tom mantrom vodi se i Crvena zvezda, kao i generalni sponzor kluba kompanija ‘Gazprom’.

Treću godinu u nizu Crvena zvezda igrala je u grupnoj fazi evropskih takmičenja, na tabeli domaćeg prvenstva trenutno crveno-beli zauzimaju prvo mesto sa 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan.

MILAN BORJAN: Navijači su me oborili s nogu

Zbog toga je ruski gigant odlučio da ono što dobro funkcioniše ne treba menjati tako da će ugovor Crvene zvezde i ‘Gasproma’ biti produžen do 2021. godine, a klub će zaraditi na godišnjem nivou 4,5 miliona evra, a pored toga biće obezbeđeni dodatni bonusi za titulu u šampionatu Srbije, kao i novi izlazak u Evropu.

Podsetimo, tekući ugovor sa ‘Gazpromom’ važio je do 2020. godine. 

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport. 

0
0

6 Komentara

    • Drzite pare kod sebe a ne kod Vučica da moze davati Zvezdi,,, e moj grobarcicu pa jesu li vam prije nekoliko dana iz financije R, Srbije dostavili koliko su para davali Zvezdi i Partizanu,,, gdje su vam dali do znanja da vise trosite narodnih para nego Zvezda,,, od tada vam vise ni Zeljko Pantic ne komentarise ko vise trosi narodne pare jer je istina o vasaoj LAZI napokon izasla na vidjelo

      0
      0
      Odgovori
      • Moras malo da drzis sopstvene dizgine…..znas partizan je izasao sa cifrom koju niko nije demantovao, Vucic je pre dva meseca najavio da ce izaci sa podacima samo da sé vrati iz inostranstva, jos sé nije vratio izgleda…..partizan kako savo rece od marta nije dobio kinte od drzave (ni to miko nije demantovao). Mislis da treba svi da budemo glupi na vase stalne lazi…vas izvestaj koji ne ukjljucuje gasprom??? Ne ukjljucuje druge puteve ispod zita, ultracoop…kome ti pricas jadnice? Partizan je prodao Pavlovica i uzeo kokko vi ne mozete za troje vasih najboljih u zbiru…iz toga sé finansiramo a vi ni posle dve lige sampuona ne vracate dugove i dalje niste u stanju da postojite bez drzavnih jasli i dalje niste u stanju pogoditi jednog stranca!!!

        0
        0
        Odgovori
        • E moj Pedja,vi se uhvatili samo za tog Pavlovica.A koliko je Zvezdi leglo para od plasmana u LS?Mi smo ove sezone dobri 20000000 eura samo od igranja u LS.A vi se uhvatili tog transfera.Ako ste vi pogodili sve strance.kao sto se hvalite,gdje su rezultati.Vi kao da ste osvojili sve zivo uzdizete svoje strance.Pa vi imate 11 bodova manje od nas,ispali ste iz Evrope,jesu li to neki ekstra rezultati?

          0
          0
        • Pa, dobro kad već insistiraš: JSD Partizan je osnovan od hrvatskih i jugoslovenskih komunista, kao državni projekat dobijao je najbolje hrvatske i ustaške igrače, pare, lažne titule, stadion… ALI sada smo mi glavni! Imamo skoro duplo više navijača, imamo svoj stadion , bili smo prvaci evrope i sveta , imamo velikog sponzora, imamo 11 bodova više itd. itd. Jeste dobili ste 10 miliona za Pavlovića, ali i mi smo prošle godine od prodaje zaradili 20 miliona, pa od UEFE još 25 miliona pa od sponzora….Znam, teško vam je ali morate se spremiti da će ovo malo duže da potraje. Vi ste drugorazredni klub u Srbiji, i vaši rivali su Napredak, Mladost, Čukarički, Astana itd. a naši su Liverpul, Pariz, Bajern, Totenhem itd.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter