0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

KORI VOLDEN: Volim Beograd, ali… (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.19 u 20:44

Košarkaš Partizana Kori Volden govorio je danas za klupsku televiziju o Beogradu, Partizanu i ‘Grobarima’.

Amerikanac je prvo govorio o srpskoj prestonici koja mu je iz dana u dana lepša, ali mu ipak nešto smeta, to je temperatura.

– Zaista uživam u Partizanu, u sezoni. Uživam da učim. Sve više uživam i u Beogradu. Malo je hladnije za mene, jer dolazim sa Floride, ali osim toga, sve je dobro. Otkrio sam mnogo restorana i još uvek pronalazim nova mesta. Grad je generalno lep, počinje da mi se stvarno sviđa, za razliku od vozača. Oni mi se ne sviđaju – počeo je priču Volden.

Najviše vremena provodi sa zemljakom iz redova Partizana Rašonom Tomasom.

– Naviše se družim sa Rašanom, jer je on praktično moj komšija. Sa svim Amerikancima se družim, ponekad i sa Srbima, ali najviše vremena sam sa Rašanom.

Veruje da Partizan ove godine može do titule u ABA ligi.

– Naša košarka je dobra, pobedili smo dosta utamica. Istina je i da smo neke izgubili, ali smo najveći broj dobili. Očekujem da pobeđujemo što više možemo, da osvojimo sve trofeje koje možemo, da maksimalno iskoristmo naš talenat i timski rad kada bude najteži deo sezone. Želeo bih da pobedimo što je više moguće utakmica i da osvojimo sve.

Na kraju o ‘Grobarima’.

– Postavljali su mi ovo pitanje i ranije. I dalje stojim pri tome da imamo najbolje navijače. Na velikim, pa čak i malim utakmicama ili na gostovanjima, oni su tu da nas svim snagama podrže, da nas motivišu i bodre da igramo malo bolje kada imamo teške momente na utakmicama. Takvu atmosferu je zaista lepo videti. Hvala na podršci i što nas hrabrite. Hvala za dodatnu motivaciju svojim prisustvom. Znate da ću dati sve od sebe da vas učinim zadovoljnima. Pobrinite se za domaći teren – zaključio je Kori Volden.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter