0
Domaći fudbal

FK Partizan 03.10.2019. godine stadion Astana Arena , FC Astana FK Partizan Beograd 03.10.2019. foto: Miroslav Todorovic/Starsportphoto ©

IPAK SAMO DVE PROMENE: Suma napada Radnik, poslednja linija ranjiva (SASTAVI)

Objavljeno: 15.12.19 u 12:20

Za nešto manje od sat vremena Partizan u Surdulici bije poslednju ovogodišnju bitku protiv nezgodne ekipe Radnika.

Bilo je najavljeno da će Savo Milošević promešati karte pred poslednju utakmicu u 2019. godini, ali je napravio tri izmene, jednu staru i dve prinudne. Naime, danas od 13 časova na Gradski stadion u Surdulici umesto povređenog Vladimira Stojkovića na gol će stati Filip Kljajić.

Jedna promena je prinudna od prošlog vikenda, umesto povređenog Nemanje Miletića na terenu će biti Aleksandar Lutovac. Treća promena je Vujačić koji će zbog rizika od povrede odmeniti Strahinju Pavlovića kog čeka potpisivanje ugovora sa Monakom.

Bilo je najava da bi Sejduba Suma mogao da odmori, ali se to neće dogoditi. Reprezentativac Gvineje biće najopasniji po gol Surduličana uz Umara Sadika.

Kada je reč o timu Radnika i Simo Krunić se opredelio da godinu završi ofanzivno, lepo za oko navijača. Naime, Surduličani će igrati sa dva napadača Pavlovim i Makarićem. Evo sastava dva tima:

RADNIK: Kostić – Kričak, Marković, Stevanović, Jokić – Đorđević, Stanisavljević, Mitošević, Tomić – Pavlov, Makarić.
PARTIZAN: Kljajić – Lutovac, Ostojić, Vujačić, Urošević – Zdjelar, Natho – Tošić, Suma, Asano – Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter