2
Evropske lige

NAJBOLJI FUDBALER NA SVETU: Mesi? Ronaldo? Zlatan ima nekog trećeg na umu…

Objavljeno: 14.12.19 u 19:41

Dok mnogi od nas vode debatu da li je najbolji fudbaler na svetu u ovom trenutku Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović ima drugačije mišljenje.

Ukoliko Zlatana pitate, to je Kilijan Mbape. Uprkos tome što već dugi niz godina Ronaldo i Mesi dominiraju evropskim i svetskim fudbalom. Ibrahimović ne haje mnogo za ‘Zlatnu loptu’ koju je ove sezone dobio Lionel Mesi,  već za najboljeg igrača na svetu smatra Francuza.

Mbape je najbolji na svetu. On je čovek koji pravi razliku. Mlad je i nadam se da će nastaviti da radi naporno. Urpkos malom broju godina, već je planetarna zvezda – rekao je Ibrahimović.

Dvadesetogodišnji reprezentativac Francuske i napadač PSŽ-a je na 16 utakmica postigao 13 golova i uz to dodao osam asistencija.

0
0

2 Komentara

  1. Rada Manojlovic…ni Saulic nije htio da moralise a kamo li da trazi nekakve komparacije sa svjetskim superzvijezdama a Ona nije ni kod nas sa tim statusom…j

    0
    0
    Odgovori
  2. Rada Manojlovic…ni Saulic nije htio da moralise a kamo li da trazi nekakve komparacije sa svjetskim superzvijezdama a Ona nije ni kod nas sa tim statusom…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter