in

DO IDEALNE KILAŽE U 2020? Potrebno vam je samo ovo!

Koliko puta ste imali sat ili dva praznog hoda tokom dana koje biste najrađe iskoristili za  vežbanje, ali teretana vam je daleko, na putu ste u drugom gradu ili ste zaboravili FitPass karticu?

Od sada vam je potreban samo mobilni telefon jer je FitPass uveo brzo i praktično rešenje kojem omogućava svim korisnicima treniranje uz pomoć skeniranja QR koda! 

Koristeći samo svoj mobilni telefon, svi FitPass članovi mogu pristupiti bilo kom sportskom objektu koji se nalazi u njihovom sistemu, a već sada ih ima više od 650 u preko 30 gradova širom Srbije

Praktična aplikacija vam omogućava brzo pronalaženje omiljenog sportskog objekta, njegovu udaljenost, jednostavno korišćenje kao i prikaz svih bitnih informacija vezanih za vašu članarinu.

Sve što treba da uradite jeste da u Google Play ili Apple store-u, besplatno skinete FitPass aplikaciju i ulogujete se na svoj profil preko koga direktno možete pokrenuti QR kod skener. Na ovaj način FitPass će vam biti na dohvat ruke, bez razmišljanja o tome da li ste u torbi za trening spakovali karticu. 

Ponesite dobro raspoloženje i uživajte u rekreaciji na opušten način.

Više informacija potražite na www.fitpass.rs

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DELIJE OBJAVILE SAOPŠTENJE: Poruka za Zvezdine igrače – ‘Mentalitet!’

DA LI SE ZVEZDA PRERANO PREDALA: Gobeljić gurao Marina na terenu! Nije vredelo… (VIDEO)