0
Hot tip

FOTO Miroslav Todorovic/Partizan

ŠTA KAŽU MERIDIAN KVOTE? Partizan je apsolutni favorit na oproštaju od Evrope

Objavljeno: 11.12.19 u 17:36

Partizan je protiv AZ Alkmara prokockao šansu da u četvrtak na svom terenu izbori evropsko proleće protiv davno prežaljene Astane.

Iz te grupe, plasman dalje ostvarili su upravo AZ, kao i Mančester junajted, koji je poslednji protivnik u ovosezonskom nastupu Partizana u Evropi savladao u prošloj rundi.

Kazahstanci stižu u Beograd s istim ambicijama kao što ih imaju i crno-beli: sačuvati čast i obraz na oproštaju od kontinentalnog takmičenja. Pobeda i ništa drugo!

Srpski predstavnik je favorit, u Meridianbetu kvota je 1.47 na trijumf tima iz Humske, pobeda Astane „plaća“ se koeficijentom 7.45, dok je podela bodova 4.40.

Crno-beli su slavili u Nursultanu sa 2:1, te nema sumnje da će se svim snagama potruditi da igrači kazahstanskog tima ponovo napuste teren pognutih glava.

Tada je Partizan vodio 2:0, domaćin uneo malo drame, ali osvojena su, u tom trenutku, veoma značajna tri boda. Ali, avaj, desio se taj Hag…

Za novi trijumf mogao bi da se pobrine preporođeni Sejduba Suma – kvota da će dati gol i uposliti nekog od saigrača je 15! Isti koeficijent vas čeka ako je vaš izbor za gol+asistenciju Bibras Natho!

Umar Sadik trese mreže, ako verujete da će to uraditi i protiv Astane – Meridianbet ima ponudu za vas. Visoki napadač daje gol glavom: kvota 12! Sjajno, zar ne? Isplati se probati!

Umesto potvrde druge faze LE, Partizan će u četvrtak od 21 čas pokušati časno da se oprosti i zagreje srca „grobara“ u hladnoj decembarskoj večeri. Verujemo da će u tome i uspeti, iako ih sigurno proganja prokockanih 2:0 u Holandiji…

Napred, crno-beli, glavu gore – za obraz, čast i naravno, za evropski koeficijent Srbije!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter