0
U pripremi

LIGA ŠAMPIONA: Napoli ubedljiv, Liverpulu dovoljan minut za pobedu (VIDEO)

Objavljeno: 10.12.19 u 20:49

Dosta uzbuđenja doneli su prvi dueli Lige šampiona odigrani od 18:55.

Možda Napoliju ne cvetaju ruže u Seriji A, ali su se večeras vratili na pobednički kolosek i grupnu fazu su završili ubedljivom pobedom 4:0 i drugim mestom na tabeli. Dok je Liverpulu minut bio dovoljan za pobedu od 2:0. 

Napoli – Genk 4:0

Kulibali je u trećem minutu imao priliku za Napoli, nakon centaršuta pogodio je prečku, a u istom minutu iskoristio je grešku odbrane Arkadius Milik, oduzeo je loptu golmanu, a potom je poslao u mrežu. Ponovo je Milik bio nerešiva enigma za Vandervurdta koji je samo mogao da isprati loptu u mrežu pogledom. Tačku na savršenu partiju Milik je postavio u 38. minutu sa bele tačke. Konačnih 4:0 je sa bele tačke postavio Mertens, poslao je golmana u jednu, a loptu u drugu stranu.

Salzburg – Liverpul 0:2

Već u prvom minutu pretio je Hi-Čan Huang, ali je odbrana Liverpula bila dobro postavljena. U petom minutu je zapretio Salah, a dva minuta kasnije ponovo Huang. Oba puta odbrana je dobro reagovala. Cican Stanković je odlično branio za domaći tim u prvom poluvremenu, te je najviše zahvaljujući njemu mreža domaćina mirovala. Tako je bilo sve do 57. minuta kada je Nabi Keita u 57. minutu doneo vođstvo gostima, a potom minut kasnije Mohamed Salah je postavio konačan rezultat 0:2. Liverpul grupu završava na prvom mestu, dok će domaćin nastaviti takmičenje u LE.

Liga šampiona 5. kolo

Grupa E

Napoli – Genk 4:0 (3:0)
(Milik 3, 26, 38, Mertens 75)

Salzburg – Liverpul 0:2 (0:0)
(Keita 57, Salah 58)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa H

21.00 Ajaks – Valensija
21.00 Čelsi – Lil

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G

21.00 Benfika – Zenit
21.00 Lion – Lajpcig

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa F

21.00 Borusija – Slavija Prag
21.00 Inter – Barselona

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter