0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

U TABORU SRBIJE BILO JE I SUZA: Dragana Cvijić zaplakala od sreće, selektor hvali igračice

Objavljeno: 09.12.19 u 17:00

Dragana Cvijić je izuzetno emotivno podnela meč drugog kola, u kojem je Srbija posle drame, i gola Kristine Liščević tri sekunde pre kraja iz sedmerca, došla do pobede.

Cvijićeva je postigla sedam golova, bila izuzetna kako u napadu, tako i u odbrani, a emocije su je savladale posle meča, pa su i suze bile primetne na njenom lici.

Nakon svega, istakla je da joj je upravo ova pobeda omiljena u karijeri, i da je Srbija dobila samo zahvaljujući neverovatnom karakteru.

– Ja sam presrećna! Ovo je moja omiljena pobeda u karijeri. Borile smo se, i znamo koliko znače ova dva boda za nas. Izdržali smo i verovali smo. Snaga tima je ovde pobedila, verovale smo jedna u drugu i ponosna sam na ove devojke. Mislim da smo zasluženo pobedile. Imamo ogroman karakter i mnogo sam ponosna zbog toga. Samo zbog karaktera imamo četiri boda. Ne mogu da kažem da smo bolja ekipa od Nemačke, ili Danske, ali mi ne damo na sebe. Sad smo opet u igri, tu smo. Želimo da pobedimo i Dansku, da ih iznenadimo, i igramo našu igru.

Ljubomir Obradović, selektor reprezentacije Srbije, pohvalio je svoje izabranice na konferenciji za medije posle utakmice.

– Bila je ovo jedna vrla teška utakmica za obe reprezentacije. Nemačka je imala tri sata manje odmora od nas nakon jučerašnjih utakmica. Pružili smo jednu dobru rukometnu predstavu. Ubeđen sam, da smo imali dan odmora, da bi ova utakmica bila još veći spektakl. Čestitam Nemicama na fer i korektnoj igri, dobro su bile vođene, i juče, i danas. Čestitam svojim devojkama koje su dale sve od sebe da bi došle do ova dva boda. Imamo još po jednu utakmicu, dosta toga je u igri – poručio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter