0
Evrokup

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN OTIŠAO NA DALEK PUT: U derbiju Evrokupa bez dvojice važnih igrača!

Objavljeno: 09.12.19 u 16:21

Andrea Trinkijeri će u meču devetog kola Evrokupa protiv Lokomotive Kubanj imati skraćen roster za Novicu Veličkovića i Ognjena Jaramaza.

Kapiten tima je u poslednjoj utakmici protiv Mega Bemaksa odigrao 22 minuta i upisao 17 poena, a kako će meč u Rusiji biti bez većeg značaja (makar kada je reč o plasmanu u drugu fazu), odlučeno je da Veličković ostane u Beogradu.

Isto će kod kuće ostati Ognjen Jaramaz koji nije ni igrao protiv Mege jer vuče povredu leve prepone i odlučeno je da se ni sa njim ne rizikuje.

Partizan bi pobedom zadržao šanse da završi na prvom mestu, budući da u ovom trenutku ima isti broj pobeda i poraza kao i Venecija (6-2).

– Ne smemo da gledamo na druge ekipe, imamo tešku utakmicu, teško putovanje, iako smo naš posao već donekle i uradili. Moramo da skupimo snagu, koncentraciju da igramo pravu tešku, evroligašku utakmicu – rekao je Trinkijeri pred gostovanje u Krasnodaru.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter