0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

‘NIJE TAČNO DA SAM ODBIO’: Marko Grujić konačno progovorio o izostanku iz reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 09.12.19 u 23:35

U reprezentaciji Srbije česte su afere i sukobi igrača sa selektorima. Jedan od slučajeva pod velikim velom sumnje je i izostanak Marka Grujića.

Fudbaler Herte igra sjajno u poslednje vreme, postigao je gol i imao asistenciju u poslednjem meču Bundeslige protiv Ajntrahta u Frankfurtu i trebalo bi očekivati da dobije poziv u nacionalni tim.

– Nije istina da sam odbio poziv za mladu reprezentaciju, kao i svaki fudbaler živim za dres Srbije – poručio je iz Nemačke Marko Grujić u izjavi za ‘Novosti’.

– Nisam ni sa kim razgovarao o baražu sa Norveškom u martu. Kao i svaki igrač, voleo bih da igram. Imam dva saigrača iz Norveške ovde. Pribojavaju se našeg sastava. Voleo bih da imamo najbolje na okupu, da svi koji zaslužuju dobiju pozive. Nadam se da ću biti u timu, ne odlučujem o tome ja, ali za to živi svaki fudbaler. Zaslužujemo da idemo na EP – dodao je Grujić.

Od SP u Rusiji ga nema u nacionalnom timu, razne priče mogle su da se čuju.

– Do sada niko sa mnom nije pričao posle Rusije. Navodno su me zvali za tu mladu reprezentaciju, imao sam malu povredu. Posle toga su rekli da sam odbio poziv, što nije bilo tačno. Trenutno sam u Herti, možda klub nije toliko atraktivan. Nadam se da, ako budem prelazio u neki jači klub ili ako se budem nadogradio sa Hertom i igrao Evropu, poziv neće izostati. Voleo bih da to bude u što skorije vreme – pojasnio je Marko Grujić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter