0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

BRAVO KRALJICE: Nova pobeda Srbije, Liščević sa sedmerca donela trijumf protiv Nemica!

Objavljeno: 09.12.19 u 09:17

Rukometašice Srbije još jednom su donele radost navijačima u Srbiji, novim trijumfom u drugoj fazi takmičenja, nakon Južne Koreje savladana je i Nemačka rezultatom 29:28.

Pred sam dvoboj Nemice su bile u poziciji favorita, a iza sebe imale su i pobedu nad Holandijom. Ipak, izabranice Ljubomira Obradovića ušle su srcem u duel. Nemicama nisu dozvolile vođstvo u prvom poluvremenu, iako su stigle do izjednačenja u nekoliko navrata. Nakon poluvremena Srbija je imala prednost 19:17.

Dosta uzbuđenja donelo je drugo poluvreme, Nemice su se vratile u meč, a u nastavku je igrano gol za gol. U jednom trenutku Nemice su stekle prednost 28:27, da bi tom trenutku odgovornost preuzela Jelena Lavko. Prvo je donela izjednačenje, a nakon odbrane izborila je sedmerac. Ruka nije zadrhtala Kristini Liščević koja je bila precizna za trijumf Srbije 29:28.

SRBIJA – NEMAČKA (19:17) 29:28
Kumamoto
Akva Dom
Gledalaca – 4.000
SRBIJA: Risović , Tomašević , Radosavljević, Trifunović , Števin, Lavko, Nikolić, Janjušević, Kojić, Pop Lazić, Radojević , Obradović, Jovović, Stoiljković, Liščević, Cvijić
NEMAČKA: Berger, Grijsel, Šmelcer, Ekerle, Benke, Nacinavicius, Roh, Štole, Gros, Šoke, Grosman, Vigel, Rauenot, Berend, Mineskaja, Šulce

FOTO: RSS 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter