2
Domaći fudbal

‚FOTO: FK Crvena zvezda

SJAJNE VESTI ZA MILOJEVIĆA: Zvezda dobila još jednog bitnog aduta za Olimpijakos!

Objavljeno: 08.12.19 u 11:20

Povreda je sanirana, a napadač se priključio ekipi i verovatno će nastupiti u Atini.

Pogodio je ‘makazicama’ Portugalac Tomane mrežu Spartaka, vratio se na teren posle pauze Milan Pavkov i odigrao finiš meča, a kao još jedan adut za megdan sa Olimpijakosom ‘čuvan’ je Ričmond Boaći.

Kako saznaje HotSport, napadač se pre nekoliko dana posle prinudne pauze vratio u takmičarsku ekipu i trebalo bi da bude deo tima koji će nastupiti u Atini.

Potencijalni reprezentativac Gane je svakako bitan za crveno-bele i ako sve bude po planu trebalo bi da bude prvi izbor trenera Vladana Milojevića.

Najbolji strelac ove generacije ima najviše iskustva u velikim i važnim okršajima, a dvojac Tomane i pogotovo Pavkov, koji je imao pauzu više od tri nedelje biće ‘džokeri’ sa klupe.

Ipak, konačna odluka trebalo bi da padne posle treninga utorak uveče na stadionu ‘Karaiskaki’, a megdan je dan kasnije od 21 čas po srpskom vremenu.

0
0

2 Komentara

  1. Sjajna vest za Zvezdaše! Boaći, potencijalni reprezentativac Gane i standardni rezervista iz kineske lige je spreman za Olimpijakos! Sada mogu mirno spavati! Kada znam koliko se trudio, uklizavao, trčao do iznemoglosti dva puta protiv Totenhema i jednom protiv Bajerna i koliko je golova postigao (iz penala u SLS) a u LŠ nije imao sreće da se sa loptom sveže, sada sam miran jer znam da će odigrati na svom standardnom nivou iz LŠ! Brzo, jako, angažovano i iznad svega veoma efikasno! Osobito je jak u brzim kontrama a u situacijama “1 na 1” je nerešiva enigma za protivnika! Napred sa Boaćijem i Milojevićem u nove poraze!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter