0
Domaći fudbal

KOSANOVIĆ O ŽANDERU I MAJSTORIJI TOMANEA: Da je onakav gol postignut u Engleskoj, vrteo bi se ceo vikend! (VIDEO)

Objavljeno: 08.12.19 u 13:21

Član stručnog štaba Crvene zvezde Milan Kosanović analizirao je učinak stranaca u pobedi nad Spartakom iz Subotice (3:1).

Čovek preokreta protiv ‘golubova’ bio je Žander, koji je postigao prvi gol za Zvezdu, a potom i centrirao kod drugog za autogol Tekijaškog.

– Rodić je bio planiran da odmori jer je vezao tri meča, Žander je poznat po ofanzivi, videli smo i zašto je doveden, kakvu ofanzivu ima u domaćoj ligi, Žander je iskoristio šansu. Sve što je trebalo da uradi, uradio je, uz zamerku za gol Spartaka, morao je da bolje reaguje. To je nešto što ga prati, kroz boravak u Zvezdi, to mora da popravi.

Tomane je u 54. minutu postigao spektakularan pogodak ‘makazicama’ kojim je postavio konačan rezultat.

– Mislim da javnost u Srbiji nije prepoznala kvalitet koji Tomane poseduje. On je ozbiljan centarfor, ima na svakom meču potrošnju preko 11 i po kilometara. Radi za ekipu, ne realizuje samo, mnogo radi za tim. Setimo se Lučana, pretrčao je 11 i po kilometara, u proseku u domaćoj ligi špic pretrči 9 i po, vidimo gde je još dodatni kvalitet.

– Naravno, dešava se da u toj potrošnji se ne realizuje najbolje, ali da je onakav gol postignut u Nemačkoj, Engleskoj ili Španiji, vrteo bi se po ceo vikend. Objašnjavalo bi se kako je to majstorstvo od 100 miliona, a videli smo kakav je pogodak i on postigao, to će biti ispraćeno skromnije, uvek je tuđe nešto bolje i kvalitetnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter