0
Evropske lige

PRIMERA: Barsa napunila Majorku, het-trik Mesija, ne zna se koji je gol lepši (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.19 u 23:15

U 15. kolu šampionata Španije Barselona je sa 5:2 (4:1) pobedila Majorku, a šou-tajm imao je Lionel Mesi.

Tim sa Baleara doživeo je težak poraz na ‘Kamp Nou’ od Barselone 5:2. Ipak, to nikoga ne bi smelo da čudi ako se zna da je Lionel Mesi imao svoje veče, a ovekovečio ga je sa tri gola.

Barselona je povela već u 7. minutu posle ispucavanja Ter Štegena, Grizman je izašao sam pred golmana i rutinski završio akciju – 1:0. Samo deset minuta kasnije Francuz je asistirao do Mesija, a Argentinac je postigao evrogol za TV špice.

Majorka je preko Hrvata Budimira uspela da smanji na 2:1 u 35. minutu, da bi šest minuta kasnije Mesi postigao novi gol za TV špice i smirio goste – 3:1. Da se Majorka neće lepo provesti u Kataloniji bilo je janso u 43. minutu kada je De Jong asistirao do Suareza, a Urugvajac završio posao.

Hrvat Budimir se drugi put gostio na ‘Kamp Nou’ u 64. minutu, a onda je Mesi krunisao partiju večeri pogotkom za 5:2. Bio je to još jedan gol za TV špice.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter