0
Evropske lige

PL: ‘Karamele’ zatvaraju lošu seriju, pobeđen Čelsi, Ferguson jednim potezom oduševio navijače! (VIDEO)

Objavljeno: 07.12.19 u 15:31

Prvi meč dana odigrali su Everton i Čelsi. Domaćin je ubedljivo slavio.

Nakon tri poraza u nizu odigrali su gotovo perfektno danas igrači ‘karamela‘ i doneli radost svojim navijačima u pobedi 3:1 nad Čelsijem.

Utakmicu je odlično otvorio domaći tim i već nakon 5. minuta imali su igrači Evertona prednost. Rišarlison je uspeo da u trećem meču u nizu zatrese mrežu protivnika. Sidibe je odlično po desnoj strani ubacio loptu, a napadač domaćina bio je najviši u skoku za 1:0.

Drugo poluvreme počelo je novim pogotkom domaćina, ovog puta trebalo im je četiri minuta nakon polaska sa centra da savladaju Kepu. Nakon jedne visoke lopte loše je reagovala odbrana i to je iskoristio Kalvert Levin da uveća prednost domaćeg sastava.

Uspeo je da odgovori Kovačić samo tri minuta kasnije. Nakon odbitka lopta je pala na nogu hrvatskom reprezentativcu koji ju je na volej poslao u mrežu domaćina.

Dominik Kalvert Levin je atraktivno na ivici šesnaesterca u 84. minutu proigrao Dejvisa, reagovala je odbrana, a odbitak dolazi do Kalvert Levina koji postiže svoj drugi pogodak i postavlja rezultat 3:1 za izlazak Evertona iz rezultatske krize.

Zanimljivo je bilo videti trenera domaćih Dankana Fergusona koji je sve golove proslavio sa sakupljačima lopti, a na jednom od primera možete da vidite koliko im je to značilo.

Premijer liga 16. kolo

Subota

Everton – Čelsi 3:1

(Rišarlison 5, Kalvert Levin 49, 84 – Kovačić 52)

16.00 Bornmaut – Liverpul
16.00 Totenhem – Barlni
16.00 Votford – Kristal Palas
18.30 Mančester Siti – Mančester Junajted

Nedelja

15.00 Aston Vila – Lester
15.00 Njukasl – Sautempton
15.00 Norič – Šefild Utd
17.30 Brajton – Volverhemton

Ponedeljak

21.00 Vest Hem – Arsenal

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter