3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VREME JE ZA RASTANAK: Štoper napušta ‘Marakanu’, prva opcija je Turska!

Objavljeno: 06.12.19 u 09:28

Cilj uprave i stručnog štaba Crvene zvezde je da se smanji i osveži igrački kadar, a postoje interesovanja klubova iz inostranstva za pojedine igrače.

Uskoro se završava prvi deo sezone, te u Crvenoj zvezdi kuju planove za igrački kadar u 2020. godini. Pojedini igrači će moći da napuste ekipu, a dozvolu za novu selidbu u inostranstvo, kako saznaje HotSport, dobiće i Srđan Babić. Defanzivac je imao ulogu startera na početku sezone i evropskim kvalifikacijama i dolaskom Miloša Degeneka „pao“ je u drugi plan. Zatim su usledili pehovi sa povredama i bivši kapiten Vojvodine morao na prinudno bolovanje. Ukupno je defanzivac proveo na terenu 855. minuta, što je najmanje od kako je pre dve i po godine iz Real Sosijedada došao na stadion „Rajko Mitić“.

Crveno-beli su za štopera platili Špancima 800.000 evra, a rastanak je moguć na zimu i dalje je aktuelno interesovanje Gozetepea. Turski prvoligaš je još pre manje od godinu dana hteo da otkupi Srđana Babića i tada nije došlo do dogovora. Ukoliko ne ode u inostranstvo tokom priprema boriće za svoj bolji status u nastavku sezone, a klub planira da iz filijale Grafičara preseli štopera Strahinju Erakovića.

Mladi 18-godišnji štoper odigrao je ove polusezone 15 utakmica za Grafičar u Prvoj ligi Srbije, postigao je dva gola i jednom je asistirao. Takođe, zaradio je sedam žutih kartona i jedan dupli.

Pored Strahunje Erakovića iz lidera Prve lige Srbije u Crvenu zvezdu preseliće se krilni napadač Željko Gavrić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Nema tu „sportski sektor“ niti struka već kako Terza kaže! Babić je duplo bolji od Milunovića a i Degenek nije na nekom nivou!? Svi stranci pa i Marin nisu za Zvezdu izuzev Bena!Prodaj mlade budi pošto pa dovedi islužene strance završiti će mo kao i OFK Beograd! Terza ga uništi i nikome ništa!?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter