0
Evropske lige

FOTO: Instagram / Juventus

MAURISIO SARI: Nemoguće je da Ronaldo, Iguain i Dibala budu na terenu u istom trenutku

Objavljeno: 06.12.19 u 20:30

Trener Juventusa se suočava sa problemom, koji bi mnogi nazvali ‘slatkim’, ali ne i on.

Maurisio Sari na raspolaganju ima tri vrhunska napadača, Kristijana Ronalda, Gonzala Iguaina i Paola Dibalu, ali smatra da njih trojica ne mogu u isto vreme da budu na terenu.

– Trenutno mi je teško da uvrstim svu trojicu u startnih 11 zbog njihovih različitih karakteristika. Ne mogu da zabranim Dibali da se ubacuje u sredinu koliko hoće, a s druge strane Kristijano baš i ne voli da igra u sredini napada, on bi na krilo. Ja sve to moram da ‘upakujem’. Moramo da uzmemo u obzir sve njihove karakteristike i budemo pametni, kako bismo lakše dolazili do prilika za gol – rekao je Sari pred derbi protiv Lacija.

Juventus je u prošlom kolu izgubio prvo mesto remijem sa Sasuolom (2:2) i pokušaće da se ‘izvadi’ protiv Lacija u Rimu.

– Normalno je da posle utakmice u Ligi šampiona dođe do pada energije i samopouzdanja. Ali ono što sam video u nedelji u kojoj smo trenirali vredno me ohrabruje. Uveren sam da ćemo protiv Lacija pokazati više. Kao i uvek želim da vidim odgovor na terenu, nadam se da smo motivisani – poručio je Sari.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter