0
Fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DRUŽENJE: Degenek i Garsija usrećili mališane

Objavljeno: 06.12.19 u 16:42

Prvotimci Crvene zvezde su danas nastavili akciju druženja sa školarcima, a osnovce koji pohađaju OŠ „Đura Jakšić“ na Rakovici obradovali su Miloš Degenek i Mateo Garsija.

Crveno-beli igrači iskoristili su slobodno vreme da obraduju najmlađe zvezdaše i pozovu ih da voljenom klubu pruže podršku na utakmicama u završnoj fazi prvenstva.

Defanzivac Miloš Degenek i krilni igrač Mateo Garsija su prvi put bili učesnici već tradicionalne akcije i ovom prilikom su preko 200 mališana obradovali autogramima, fotografijama i poklonima.

Devojčice i dečaci, pa i oni stariji, u redu su čekali da se fotografišu sa Zvezdinim prvotimcima, a dobili su i autograme na specijalno personalizovanim karticama. Vidno oduševleni, najmlađi školarci, obojili su svoje dvorište u bojama Crvene zvezde.

Bio je ovo svakako dan koji će deca zauvek pamtiti, a fudbaleri su još jednom imali priliku da uživaju i osete koliko ih deca vole, svesni da im druženjem podstiče želju za bavljenjem sportom, što je jako bitno prilikom odrastanja.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter