1
Domaći fudbal

Foto: Crvena zvezda

ZVEZDIN KVARTET ZOVE NA SPARTAK: Neka nas vreme posluži, Zvezdaši napunite stadion!

Objavljeno: 05.12.19 u 17:45

Crvena zvezda nastavila je seriju trijumfa u Lučanima. Crveno-beli su vezali treću uzastopnu pobedu u prvenstvu, a već u subotu imaju priliku da produže niz protiv Spartaka.

Utakmica će biti odigrana na stadionu ‘Rajko Mitić‘ od 15 časova i 30 minuta, a kvartet Zvezdinih igrača pozvao je navijače da dođu u što većem broju.

Kapiten crveno-belih Marko Marin pozvao je navijače da ispune tribine stadiona i da budu naš dvanaesti igrač.

– Verujem da će doći puno ljudi. Prošlu utakmicu sa Voždovcem smo takođe imali veliku podršku naših navijača. Oni su uvek bili naš 12. igrač. Utakmica sa Spartakom je prilika da pobedom napravimo lepu uvertiru pred odlučujući meč u Ligi šampiona sa Olimpijakosom i voleo bih da vidim pun stadion.

Zvezdin komandant obrane Miloš Degenek imao je jasnu poruku za navijače.

Voleo bih nas vreme posluži. Da budu malo lepši uslovi za igru, da što više ljudi dođe na stadion, jer nam to mnogo znači. Mnogo puta sam govorio da bez njih mi ne bismo bili isti. Želim da im poručim da ih čekamo u subotu i da bih voleo kad izađem iz tunela da vidim pune tribine.

Strelac pobedonosnog gola u Lučanima El Fardu Ben pozvao je naše navijače da dođu u subotu u što većem broju.

Želeo bih da se zahvalim navijačima koji su uvek tu za nas na svakoj utakmici. Bilo da igramo na Marakani ili u gostima, oni su fantastični. To nam daje krila koja su nam preko potrebna. U meču sa Spartakom voleo bih da vidim pune tribine i da zajedno nastavimo niz pobeda.

Mladi reprezentativac Srbije Njegoš Petrović istakao je da je podrška navijača veoma bitna u svakom meču.

Pozivam sve navijače da dođu u subotu jer nam njihova pesma mnogo znači. Želim da im poručim da ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo. Pobeda nad Spartakom biće lepa uvertira pred Olimpijakos, a siguran sam da oni to osećaju i da će doći u velikom broju – zaključio je Petrović.

FOTO: Crvena zvezda 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter