0
Boks

SAZNAO IME RIVALA U BANJALUCI: Mađar Atila izlazi na crtu Ražnatoviću

Objavljeno: 05.12.19 u 15:15

‘Ja ću za njega biti „bič Božji“ u Banjaluci, jedva čekam’, u dahu će najbolji srpski kruzeraš.

Glavna zvezda bokserskog spektakla „Petko’s Fight Night“ planiranog za 28. decembar u Banjaluci biće, bez sumnje, najbolji srpski kruzeraš – Veljko Ražnatović! Naš borac je upravo saznao ime osmog rivala u profi karijeri. Pred verovatno krcatom halom “Borik” u prestonici Republike Srpske pokušaće da zabeleži i osmi trijumf među konopcima i to protiv daleko iskusnijeg, ali kao sajla zategnutog Mađara Atile Korde!

– On se možda zove Atila, ali ja ću za njega biti “bič Božji” u Banjaluci – kao iz topa je ispalio Veljko i odmah dodao:

– Zna se – idem na nokaut, svoj peti!

Iako je i dosad u ring ulazio sa inostranim borcima top klase, čini se da je Atila najveći zalogaj za perspektivnog srpskog borca.

– Evo me sada u Banjaluci, sparingujem sa Sandrom Poletanom pod budnim okom njegovog oca Batice, trenera koji nas uvek pakleno sprema pred mečeve. Tu je i moj kondicioni trener Igor Tomašević, s kojim sam radio pred moj prethodni meč sa Petrom Mrvaljem krajem maja u hali “Ranko Žeravica”. Hrvata sam tada nokautirao za samo 90 sekundi, ne vidim zašto bi sada bilo drugačije. Već sam odgledao gotovo sve Atiline borbe, biću spreman za njega – puca od samopouzdanja Ražnatović.

Organizator spektakla u Banjaluci je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.

Brigu o karijeri Veljka Ražnatovića odnedavno je preuzeo Nenad Borovčanin, prvi čovek srpskog boksa. Bivši prvak Evrope svestan je snage i kvaliteta koji poseduje Mađar.

– Možda i prerana borba za Veljka, prejak je rival. Lično mislim da je u ovom momentu Korda za njega preveliki zalogaj, ali s obzirom na to da je Ražnatović hrabar borac i da je sam želeo ovakvog protivnika – onda će morati da ga pobedi u ringu. Tome se svi nadamo, ali će biti jako teško za njega, a za nas pored ringa uzbudljivo gledati taj meč. Ukoliko pobedi Mađara, onda je zaista spreman za velika dela. Meč je ugovoren u šest rundi, ali odmah i revanš ukoliko onaj ko izgubi bude to želeo – otkriva Borovčanin.

VELJKOV UČINAK U KARIJERI

Mečeva – 7
Pobeda – 7
Nokauta – 4

ATILIN UČINAK U KARIJERI

Mečeva – 22
Pobeda – 14
Pobeda nokautom – 11
Poraza – 8
Poraza nokautom – 6

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter