2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

PONAVLJA SE ‘SLUČAJ RADONJIĆ’: Crvena zvezda želi dete Partizana, a to neće biti lako..

Objavljeno: 05.12.19 u 23:55

Crvena zvezda je svojevremeno dovela Nemanju Radonjića iz Partizana i napravila veliki posao. Nadaju se crveno-beli da će ponovo imati sreće.

Crvena zvezda pokušava da dovede dete Partizana Veljka Birmančevića iz Čukaričkog, a Čukarički ne želi da se olako odrekne fudbalera koji na Banovom Brdu beleži odlične partije, te je stvar za sada daleko od gotove.

Crveno-beli su spremni da ponude manje obeštećenje nego što je Čukarički spreman da prihvati, a još jedan ‘kamen spoticanja’ mogao bi da bude i činjenica da je Birmančević igrao u dresu najvećeg rivala Crvene zvezde, Partizanu.

Dvadesetjednogodišnji Birmančević je u dresu Partizana u sezoni 2016. odigrao tri meča za crno-bele. Potom je bivao na pozajmici u Radu i Čukaričkom, a tim sa Čukarice je na kraju i otkupio njegov ugovor.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda vraca Gavrica sa pozajmice iz Graficara . Postoje snimci kako decko igra , najbolji je igrac prve lige a uz to dosta mladji od Birmancevica . Gavrica , Stanojeva , Konatara na beku , Stojica na zadnjem veznom …Maronga itd je prosto milina gledati . To su igraci koji zasluzuju sansu a klubu ce se itekako vratiti

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije situacja ni blizu ista,Radonjic je Zvezdas i nije hteo ugovor Partizanom koji ga je napravio igracem,dok se Birmincevica Partizan odrekao,po proceni staba kao neperspektivnog……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter