2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MUKE SE NASTAVLJAJU: Na sve se nadovezao novi problem za Sava Miloševića!

Objavljeno: 05.12.19 u 10:20

Problemi za Partizan samo rastu kako odmiče jesenja polusezona.

Odbrana Partizana na momente pokazuje dobro lice, ali često pukne poput mečeva u Hagu protiv AZ Alkmara ili sinoć protiv Napretka kada je od 2:0 ‘parni valjak’ poražen sa 2:3.

Jedan od najstandardnijih članova crno-bele defanzive, Nemanja Miletić. završio je 2019. godinu jer je u duelu sa Kruševljanima zaradio distorziju kolena.

Prilikom asistencije Sejdubi Sumi za drugi gol, popularni ‘Ćelavi’ se uhvatio za koleno i osetio bol, a srećom prema prvim prognozama povreda nije teže prirode.

Ipak, za njega je jesenja polusezona završena i neće igrati u preostala tri meča protiv Radnika i Rada u Superligi, odnosno, Astane u Ligi Evrope.

Ono što je sada problem za trenera Sava Miloševića jeste činjenica da je Miletić bio gotovo jedina opcija za desnog beka.

Tu je Periša Pešukić koji odavno ne figurira kao izbor, pa bi trebalo očekivati Aleksandra Lutovca u službi beka, mada je on igrač sa mnogo ofanzivnijim karakteristikama.

0
0

2 Komentara

  1. Savo Milosevicu pravis tri puta istu gresku u samo nekih 35-40 dana. Protiv AZ Alkmara u Beogradu kod vodstva 2:1 bezglavo jurisanje da se da treci gol, i znamo kako se zavrsilo, istu gresku ponavljas protiv Vozdovca, i konacno sinoc protiv Napretka kod vodstva Partizana opet posto poto da se da jos jedan gol. Savo stani na loptu ojacaj odbranu pa neka oni napadaju a ti onda iz kontre.Tvoji igraci izgledaju kao deca na fizickom: svi u napad, juris i drugo nista nije vazno. I eto sta sad? sve je dovedeno u pitanje. Iz nekog razloga celu jesen vuces Tosica (najlosiji igrac Partizana ove jeseni) Sadik izuzetan potencijal, svetskog kalibra, nisi radio sa njim na koncentraciji prilikom zadnjeg suta, da jesi on bi imao vec datih 20 golova. Celavi Miletic los koliko i Tosic, Urosevic ipak samo prosek koji je sklon greskama. Mnogo ofanzive a Suma i Natho se nevracaju dovoljo. itd…. Savo imas moju podrsku uz sve ove i jos neke kritike (ti si za Milojevica dr.) ako mozes oteraj ovu upravu, kupi 2-3 prava igraca i guraj, bolji smo od zvezde sto govore medjusobni dueli nekoliko zadnjih susreta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter