0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Bemax

DEJAN MILOJEVIĆ: Partizan je jedan od favorita za titulu

Objavljeno: 05.12.19 u 14:10

Košarkaši Mega Bemaksa u petak 6. decembra od 20 časova u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’ na Novom Beogradu dočekuju Partizan IS u okviru 10. kola ABA lige.

Posle uzbudljive završnice i u trojke Mesičeka u poslednjoj sekundi za pobedu u Laktašima, izabranici trenera Dejana Milojevića će u petak imati priliku da vide gde se trenutno nalaze u odnosu na najjače ekipe u ligi.

Ulaznice za utakmicu su već u utorak puštene u prodaju u svim poslovnicama tickets.rs a moći će da se kupe i na dan utakmice od 16 časova na biletarnici Hale sportova ‘Ranko Žeravica’ po ceni od 600 dinara za tribine gornji nivo i 1.000 dinara za tribine donji nivo (sektori C, D i E).

Takođe, deci uzrasta do sedam godina, omogućen je besplatan ulaz na utakmicu, ali ona neće imati svoje sedište već će moći da utakmicu prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca.

Trener Mega Bemaksa Dejan Milojević je pred utakmicu protiv Partizana istakao da veruje da će publika u hali imati priliku da uživa u dobrom meču.

– U petak dočekujemo Partizan koji ima izuzetno kvalitetnu ekipu i dubok roster. Jedni su od favorita za osvajanje ABA lige i ovakve utakmice su odlične za nas da vidimo gde se nalazimo u odnosu na najjače timove. Nama je puno značila pobeda u Laktašima u prošlom kolu, kao i način na koji smo došli do nje i sigurno je da smo se kao ekipa dodatno podigli. Protiv Partizana moramo da odigramo agresivno u odbrani uz veliku energiju na terenu, a za šta će to biti dovoljno na kraju, videćemo. Sigurno je da želimo da se predstavimo u što boljem svetlu i verujem da će publika u hali imati priliku da uživa u dobrom meču – izjavio je Milojević.

Posle devet odigranih kola ABA lige, Mega ima skor 2-7 a Partizan 6-3. Mega je u prošlom kolu na gostovanju savladala Igokeu sa 69:72 dok je Partizan na svom terenu pobedio Krku sa 102:80.

Mega i Partizan su se do sada sastali 12 puta u ABA ligi uz skor 10-2 za Partizan. Poslednji put su se ove dve ekipe sastale u četvrtfinalu ovogodišnjeg ABA Superkupa kada je Partizan slavio sa 86:73.

Bek Mega Mega Bemaksa Luka Ašćerić je istakao da se nada dobroj atmosferi i punoj hali u petak.

– Već se poznajemo sa Partizanom pošto smo igrali protiv njih na ABA Superkupu, ali će ovaj meč biti drugačiji. Partizan je kvalitetna ekipa koja može da bude dominantna ako uvede protivnika u svoj ritam. Na nama je da pokušamo kroz agresivnu odbranu i energiju da ih uvedemo u ritam koji nama odgovara. Pored toga, moramo biti skoncentrisani i poštovati dogovor iz svlačionice pošto ekipe kao Partizan kažnjavaju svaku grešku na parketu. Svakako ćemo dati sve od sebe da napravimo iznenađenje. Nadam se dobroj atmosferi i punoj hali u petak a mi ćemo pokušati da se odužimo na terenu – izjavio je Ašćerić.

Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter