0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

ŠTA ĆE BITI SA NJIM? Saznali smo za Sumu i Sadika, ali još jednom ključnom igraču Partizana ugovor ističe u junu!

Objavljeno: 03.12.19 u 23:57

Sejduba Suma i Umar Sadik trebalo bi da dres Partizana nose i sledeće sezone. Ali, tu nisu rešeni svi problemi sa ugovorima koji su pri kraju.

Na današnjoj konferenciji za medije trener Partizana Savo Milošević je najavio da će Umar Sadik biti otkupljen od Rome (crno-beli će platiti 1.600.000 evra), a da će sa Sejdubom Sumom biti produžen ugovor (aktuelni trogodišnji ističe u junu 2020. godine).

Istog datuma slobodan igrač će postati i još jedan vrlo važan šraf Miloševićevog tima, Zoran Tošić, ukoliko se nešto ne promeni do tada.

A, da li će? Popularni ‘Bambi’ je u Humsku stigao pre dve i po godine, često je bio povređen, ali je baš po dolasku u klub postigao važan gol protiv Skenderbega u Ligi Evrope i svojim iskustvom bio vrlo bitan u prezimljavanju u Ligi Evrope.

Ove sezone ne blista, deluje da su česte povrede, pa i godine, ostavile traga na njemu. Često kasni u defanzivnim zadacima, a ni napred ne pruža ono što je nekada.

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

Olakšavajuća okolnost za crno-bele jeste što na njegovoj poziciji imaju ‘bisera’ Filipa Stevanovića, a i Lazara Markovića koji bi trebalo uskoro da se vrati u pun pogon posle povrede.

Ne bi trebalo zaboraviti ni Aleksandra Lutovca, pa i mladog Nikole Lakčevića, koji svi figuriraju za mesto desnog krila koje pokriva Tošić.

Stoga za sada nema naznaka da bi sa njim mogao da bude produžen ugovor, ali odluka bi morala da bude doneta vrlo brzo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter