1
Domaći fudbal

PIŽON IMA PORUKU ZA NAVIJAČE: Zvezdaši, napunite stadion! (VIDEO)

Objavljeno: 03.12.19 u 18:54

Četvrta ‘Zvezdina zvezda’ iskoristila je priliku da se obrati svima kojima je crveno-bela boja bliža srcu.

Zvezdaši su godinama, pa i decenijama čekali ulazak Crvene zvezde u Ligu šampiona, a ove sezone je drugi put uzastopno ostvaren taj rezultat.

Ipak, navijačima to nije bilo dovoljno da češće ove sezone napune stadion ‘Rajko Mitić’, te se tim povodom oglasio i legendarni Vladimir Petrović Pižon.

– Ako bismo imali pun stadion, onda bismo imali i para da kupimo dobre igrače. Zvezdu ko ne voli kad gubi, on onda nije zvezdaš. Nije nam lako, pre tri godine je dug bio 50 miliona i želeli smo samo da vratimo dugove. Samo to. A u međuvremenu smo bili dva puta na vrhu sveta, sa elitom, u Ligi šampiona – poručila je četvrta ‘Zvezdina zvezda’.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

0
0

1 Komentara

  1. Uvek naglašavam da za Zvezdu navijam od vremena dr Pižona, istinskog majstora! Znam da i on želi Zvezdi da ne izgubi u Atini! Ali, gospodine Petroviću budite iskreni da li možemo izbeći poraz u Atini sa ovim katastrofičnim trenerom Milojevićem?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter