2
Domaći fudbal

OLIMPIJAKOS U PROBLEMU: Povreda Valbuene tera Martinsa da promeni formaciju pred Zvezdu!

Objavljeno: 02.12.19 u 19:35

Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa naredne nedelje igraće utakmicu na sve ili ništa, a grčki velikan je u problemi.

Grčki mediji pišu da će protiv beogradskih crveno-belih Olimpijakos biti lišen pomoći Matjea Valbuene. Mediji navode da je nekadašnji as Olimpika i Liona povredio mišić desne noge u duelu protiv PAOK-a.

Valbuena je bio strelac iznenađujućeg pogotka za Olimpijakos sa bele tačke u 64. minutu, dva minuta kasnije je zbog povrede bio primoran da napusti teren, a na njegovo mesto Pedro Martins uveo je Gereru.

Tamošnji mediji dodaju da bi trener Olimpijakosa vrlo lako mogao da se opredeli za formaciju 4-4-2, koja je dala rezultata u drugom poluvremenu derbija sa PAOK-om.

0
0

2 Komentara

  1. Možda će biti malih problema za Martinsa ako ne bude igrao Valbuena, ali Martins ima kec iz rukava! Martinsov kec iz rukava je Milojević, na klupi Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo, ljudi pa vidite li vi kako Zvezda igra pod Milojevićem?! Zvezdina igra je tmurna, usporena , letargična! Dobro je živa legenda Radmilo Mihajlović rekao da igrači Zvezde guraju loptu! Oni ne trče jer nemaju snage, nemaju živosti! Nema energije u Zvezdinoj igri! Zar neko očekuje da će se preko noći kao magičnim štapićem skinuti sve te boljke Zvezdine igre?! Ako još dodamo da ćemo u Atini igrati čuveni Milojevićev “zglobnjak” u taktici 4+6+0, kako se onda možemo nadati povoljnom rezultatu?! Sa Milojevićem na klupi, ne gine nam još jedna blamaža, ovoga puta u Atini! Na kraju, osvojićemo odlično zadnje mesto u grupnoj fazi LŠ!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter