0
Evropske lige

MESIJEVA ŠESTA ZLATNA LOPTA: Svestan sam da godine prolaze, uživam u onome šta volim! (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.19 u 22:02

Luka Modrić je predao Zlatnu loptu Argentincu Lionelu Mesiju.

Po rekordni šesti put u karijeri Leo Mesi osvaja Zlatnu loptu u izboru ‘France football‘-a za najboljeg fudbalera sveta. Argentincu je ovo laskavo priznanje dodeljeno 2009, 2010, 2011, 2012, i 2015. godine a u glasanju su učestvovali novinari iz 180 zemalja sveta.

Kristijano Ronaldo odbio je da prisustvuje ceremoniji, odlučio se da ostane u Italiji gde će večeras dobiti priznanje za najboljeg fudbalera Serije A u 2019. godini.

– Želim da se zahvalim svim novinarima koji su glasali za mene i nadam se da su zadovoljni na svim kontinentima. Hvala i mojim saigračima iz reprezentacije i kluba. Pobedio ili gubio, ova godina je bila velika za mene. Juče je bilo deset godina od moje prve Zlatne lopte. Imao sam tada 22 godine i nisam verovao da ću sada ovde stajati i osvojiti svoj šesti trofej. Nisam ni razmišljao o tome, već sam uživao u onome što volim i u tome šta jesam. Svestan sam da godine prolaze i još šviše uživam u svakom trenutku – istakao je Mesi.

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija iskoristio je priliku da zajedničkom fotografijom čestita Mesiju na novom uspehu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter