10
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

HOTSPORT SAZNAJE: Ostaje jedan od najskupljih igrača Crvene zvezde!

Objavljeno: 02.12.19 u 10:31

Dobiće novu šansu da se pokaže u pravom svetlu u drugom delu sezone, a primaran plan je smanjenje broja stranaca.

Nije za skoro godinu dana Mirko Ivanić uspeo da pronađe pravi ritam i da ima dobar učinak kao u BATE Borisovu, kojem je plaćen u februaru 1,5 miliona evra.

Ipak, u klubu veruju posle meča sa Voždovcem da je bivši kapiten Vojvodine krenuo da daje naznake boljih partija, ali očigledno je da kada igra na svojoj matičnoj poziciji da može da bude deo najboljeg tima Crvene zvezde.

Kako saznaje HotSport, bivši reprezentativac Crne Gore dobiće još jednu šansu i igrač ne želi ove zime da napusti Ljutice Bogdana.

Najavili smo da je na izlaznim vratima Milan Borjan ukoliko skocka ponudu, a prodaja Rićmonda Boaćija je primarna kao i El Fardu Bena ako ne produži ugovor, mada je ova opcija još aktuelna.

Pokušaće crveno-beli da se reše Hoze Kanjasa, možda i Brazilca Žandera, samo u slučaju da ode Milan Rodić.

Igrači sa manjom minutažom Veljko Simić i Milan Jevtović traže nove angažmane u Evropi, a doneta je odluka da se iz filijale Grafičar u takmičarski pogon presele Strahinja Eraković i Željko Gavrić, koji ce ići sa ekipom na pripreme na Kipar i u Antaliju.

Foto: Crvena zvezda
0
0

10 Komentara

  1. Milojevicu se rezultati u Evropi ne mogu osporiti: prolaz grupne faze le, dva puta za redom ls, pobedjen prvak Evrope… Ok, i timovi s mnogo vecim budzetom od Zvezde mogu samo da sanjaju to. Medjutim, evidentno je doslo do nekog zasicenja i kod igraca i trenera. Po mom misljenju treba dovesti 7-8 novih igraca : vratiti kataia, krsticica, le taleka i jos jednog dvojcu i oporavljeni jovicic, gurnuti erakovica i nikolica u vatru, 2 kvalitetnijih brazilaca tipa evandro a zahvaliti se zanderu, tomaneu, boaceu, kanjasu, pavkovu, la pari, garsiji, jovancicu…Ocigledno da je defanzivna taktika donela dobre rezultate mislim da tesko Zvezda moze da nadje boljeg od Milojevica i Kosanovica treba samo sveza krv ista dobitna taktika.

    0
    0
    Odgovori
  2. zvezdas uvek ali ovosto pise peca irealni navijaci c z tacno bole ovi veliki porazi a jos vise viktorija pred nasim golom gde se ovi t z v veliki majstori saplicu na loptu padaju a protivnik odseta i da kakokazu glupi gol stvarno je ovde neko glup trener srecko inikad nece biti veliki trener oni deset puta vrate loptu golmanu a na protivnicki gol ne sutnu kakva igra i taktika pa ovo nikad nije bilo da c z nema jednog igraca da vredi nezna se koi je gori a tek stranci katastrofa pa u selima okolo ima boljih od ovih kazu skupih u paketu brukaju instituciju kakva je ovaj klub za koi kad nemaju znanje treba da ginu a oni kao lepezani setaju

    0
    0
    Odgovori
  3. Nisu krivi igraci sto im je trener dileja i bez osecaja za moralnu odgovornost za svoja dela!! Pa, svi ti igraci su pre Zvezde bili priznata fudbalska imena . Nisu bezveznjakovici i njihova cena na trzistu nije formirana na ne vidjeno! Trener je taj koji je bio za kormilom broda i valjda mora da odgovara za istorijsko brukanje po Evropi. GArantujem da su to sve ozbiljni igraci , ali imamo trenera sa buvljaka koji nema pojma! Ne zna napraviti igru. Cisti primer su i Derbiji gde ih je Partizan razbijao sa slabijom ekipom u celom periodu njegovog trenerovanja u Zvezdi. Bas bih voleo da ga smene i dovedu trenera koji zna napraviti igru i da se sve razotkrije ko je glavni krivac za silna evropska posrtanja. Ove njegove titule su delom i rezultat sveopste sudijske i sve druge harange u SL koju je Zvezda pretvorila u svoju promotivnu nebitnu prciju. SL joj sluzi samo za evropsku ulaznicu po svaku cenu, gde glavnu ulogu igra zaverenicka kampanja sudijske organizacije koja je ocigledno glavni igrac Zvezde.Ovo govorim kao bivsi navijac Zvezde i to mora da pokazuje jacinu mojih istinitih reci. Jednostavno, nisam slep, vidim i nisam zaslepljen a imam i moral da istinu kazem !! I sta smo na kraju dobili? Sampiona kojeg busi i smeje mu se cela fudbalska Evropa, trenera kojeg su promovisali u srpskog Murinja, i igrace kojima cena dramaticno pada a njihove plate tolike da ubrzano jedu sve sto je zaradjeno od UEFA! Plus, imamo sampiona kojem niko u zemlji ne veruje da vredi osvojenih titula ali svi cute kao gnjurke, niko da pisne i kaze istinu. Evo, ovo vam je ta istina, pa je objavite. Dodaj Zvezdo jos jednu zvedicu za pet sramotnih poraza u Evropi sa Milojem! Da je zovemo „Milojevom zvezdom bez gaca i svetlosti.Obojte je crnom bojom jer je odvela klub u Crnu rupu!
    Mediji razapinju Partizan zbog „smesne eliminicije iz LE“, a svako normalan vidi da je barem Partizan igrao sjajan fudbal i da je na sportski nacin reprezentovao i klub i zemlju, nije se brukao, cena igraca mu je ozbiljno porasla. Ja napustam moje mesto na Severu i selim na Jug, a Miloje neka nastavi svoja osvajanja titula sampiona i brukanja po Evropi. Garantujem da ce ih u Atini Olimpijakos poniziti. Prica da ga traze u Grckoj ce zanemeti, a jedino ce Zvezda i dalje gurati pricu o „velikom treneru“! Aferim,samo nastavite!

    0
    0
    Odgovori
    • Pa drugi se nece brukati, zato što lige sampiona necemo ni videti. Ispadnes od sparte praga u 3 kolu kvalifikacija 0:2 i 1:1 i to je ok, igras ligu sampiona i izgubis 5:0 to je brukanje. Pa mora da se plati skola, mi svi mislimo da smo ravnopravni sa evropom a dosta smo iza po kvalitetu i samo konstantnim igranjem u evropi mozemo da se priblizimo. Tipičan primer je Dinamo koji je pre 3,4 godine gubio 5:0, 6:0 a sad je ravnopravan i sam man sity-jem i bori se za opstanak u evropi.

      0
      0
      Odgovori
  4. Ovaj što se potpisuje kao Peca trebao bi znati ko mu je protivnik,ili je on navijač kluba iz Humske. U svakom slučaju yrebao bi se dotični zapitati šta mu je cilj ?

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj što se potpisuje kao Peca, je navijač Zvezde od pamtiveka, ali se trudim da budem objektivan! Neću Zvezdu koja se bruka u SLS, sa ovakvim suđenjem i sudijama poput Šegrta, Stojilkovića i njima sličnim, jer Zvezda je bivši vladar planete koja ima svoj pedigre i ne želim da padne ni jedna mrlja na nju! Šta želim?! Želim trenera koji je na nivou renomea Zvezde a ne Milojevića kao trenera, kod kojega Zvezda igra mamuran fudbal, operisan od brzine, borbenosti i energije! Hoću Zvezdu u kojoj igraju naša deca (kao i u Ajaksu ili Slaviji Prag), a ne ovi limitirani škart stranci! Da li misliš da puno tražim?!

      0
      0
      Odgovori
    • Navijac sam Zvezde vide of 60 godina kada du tetenima vladali Seku, Bora Kostic, Vladica Popovic, Dejan Bekic … Miloje nije format za Evropu

      0
      0
      Odgovori
  5. Ovo o čemu HS piše je račun bez krčmara! Polako sa te pripreme na Kipar!(Šojić). To je sve na dugačkom štapu, jer jedno je što neko planira a drugo je ono šta če se desiti! Prvo, desiće se katastrofa u Atini i pitanje je da li će ostati ovaj katastrofični trener Zvezde sa svojim planovima! On bi da odradi još jedne pripreme i da nastavi niz u Zvezdi, kao da se ništa nije desilo! Zahvaljujući ovom treneru, Zvezda je postala poznata u Evropi kao jedan nezreo i neozbiljan klub, za kojeg je unapred rezervisano zadnje mesto na tabeli, tim sa staromodnom igrom i odbranom koja podseća na rešeto! Milojević je postao sinonim za trenera koji nije u stanju da napravi savremenu igru! Da li je Zvezdi potrebno da takav trener nastavi rad?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter