2
Domaći fudbal

UŽASNA SLIKA SRPSKOG FUDBALA: Omladinci Radničkog i Voždovca u Nišu igraju u blatu (VIDEO)

Objavljeno: 01.12.19 u 13:20

Užasna slika dolazi nam danas sa juga Srbije gde na stadionu Železničara ‘kraj pruge’ igraju omladinske selekcije klubova iz grada sa Nišave.

Snimak je na našu adresu stigao mailom, a poslao ga je zabrinuti roditelj pred sam meč uz poruku ‘pogledajte u kakvim nam uslovima uče decu’.

Padavine su zahvatile jug Srbije, a danas su na programu mečevi 17. kola Omladinske lige Srbije između Radničkog i beogradskog Voždovca.

Podsetimo, HotSport je već pisao ranije o uslovima na ovom stadionu je u vlasništvu Grada Niša koji koristi Železničar i omladinske selekcije niških klubova. Iz priloženog se jasno vidi da su sada još gori nego letos i da na njemu ne postoje minimumi uslova za odigravanje meča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

 

FOTO I VIDEO: Čitalac HotSporta iz Niša 

0
0

2 Komentara

  1. Suoer i ? na kakvom terenu su igrali kolarov matic i ostali kada su bili u omladincima pitajte ih pa najzanimljivije za igranje je na ovom terenu ne kazem da ne bi bilo bolje da je tepih ali !Sta je cilj da na poluvremenu posto vide da ne ide rezultat je 0-0 igraci i trenr vozdovca odluce da nece da igraju na ovom terenu pa zasto to nisu rekli pred utakmicu kakvo je to resenje a ovaj snimak je poslao lik iz vozdovca koji je sve snimio pred utakmicu i nije se bunio vec na poluvremenu odlcuio da pravi gluposti sa

    0
    0
    Odgovori
    • Na cemu li su igrali Piksi, Deja, Sava, Cira…. Nesto im nije smetalo, da bugu majstori, smekeri. I u takvim uslovima se uci fudbal. Da li imamo desetku od Piksija. Ja je ne vidim. Razmislite malo u cemu je problem.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter