4
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

KOLIKO FUDBALERA BI TO URADILO: Neven Subotić prodao automobil i ne želi više da vozi! Evo zbog čega…

Objavljeno: 01.12.19 u 13:35

Neven Subotić nije tipičan fudbaler, a to je još jednom pokazao ličnim primerom.

Neven Subotić trenutno igra za Union Berlin, dugo godina nastupa u nemačkoj Bundesligi i sigurno ima novca za skupocen život.

Međutim, rešio je da se toga odrekne. Ne želi da živi na taj način, nedavno je pomagao deci u Africi, često tamo boravi, a sada je napravio još jedan nesvakidašnji gest.

Naime, Subotić je odlučio da proda svoj automobil i ne želi više da se vozi kolima na treninge, već će to činiti javni prevozom.

Odlučio je da kupi mesečnu kartu i da tako putuje od kuće do trening centra i stadiona. Koliko fudbalera bi uradilo tako nešto?

1
0

4 Komentara

  1. „Koliko fudbalera bi uradilo tako nešto?“

    Pravo pitanje je koliko fudbalera bi smelo da uradi tako nešto, bez straha da će ih navijači njihovog tima rastrgnuti jer nemaju vremena ni strpljenja da budu najbolji ortaci da svakom patetičnom budalom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Boravio gde u africi? U onim njihovim satorima od slame i zemunicama u sred divljine ili u lux hotelu sa licnim obezbedjenjem i bazenom? To sto je prodao automobil njima nece nista pomoci

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter