6
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Dobra reakcija tima, najveći utisak ostavila fenomenalna publika!

Objavljeno: 30.11.19 u 21:13

Utiske nakon upravo završene utakmice u kojoj je Crvena zvezda savladala Voždovac (2:0), izneo je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević.

– Vrlo bitna utakmica za nas sa psihološkog aspekta. Bilo nam je važno da pokažemo reakciju posle Bajerna i poraza koji smo doživeli. Nije bilo lako, jer nam je u goste došla ozbiljna ekipa za koju smo morali maksimalno da se pripremimo. Srećan sam zbog reakcije igrača koju sam danas video. Kada dobijete lekciju, kao što smo je mi dobili pre nekoliko dana, onda iz svega toga morate da izađete jači. Fudbal je takav da nema minulog rada i toga smo svesni. Najveći utisak na mene je ostavila fenomenalna publika. Navijači su u velikom broju došli da nas podrže i moram da kažem da su oni najbolji deo svega onoga što se dešava u Crvenoj zvezdi u poslednje vreme.

Samo reči hvale imao je Milojević za kolegu Kokovića, ali i za stil igre koji neguje Voždovac.

Oni igraju sjajan fudbal i imaju svoju filozofiju koja je atipična za Srbiju. Prekinuli smo im niz utakmica sa postignutim pogotkom. Znali smo, još na poluvremenu, da će morati da dođe trenutak u kom ćemo da postignemo gol, ali mi je žao što ranije nismo rešili meč. Ipak, Voždovac je pokazao veliki potencijal, pre svega golman Ilić koji se istakao sjajnim odbranama. Mi smo u teškom ritmu, već u sredu nas očekuje utakmica sa Mladosti i okrećemo se tom izazovu – rekao je Milojević.

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

0
0

6 Komentara

  1. Tomane od kada je dosao krije se iza stopera.trener to ne vidi,a stoji pored aut linije.ivanica necete prodati pa makar mu sansu davali sto puta.broj gledalaca je u skladu sa dovedenim pojacanjima.mrkela je najavio renoviranje tima,a ovi tek sto su dosli.te promasaje ce mita da plati iz svog dzepa.hoce on to,takav je covek?

    0
    0
    Odgovori
  2. ovakva lakrdija, ovakvo licemerje postoji samo u fk c. zvezda. moj „cemerni“milojevicu idi iz zvezde mozda ce sledeci trener biti manja zabluda. svi vi koji ovu igru zvezde komentarisete zasto pravedno jednom ne kazete: ljudi pokradosmo sve zivo, mi smo lopovi nije greh da cukaricki, vojvodina ili partizan budu prvaci. evo citavu jesen nas guraju sudije, pa mi treba 10 bodova manje da imamo. evo neka mi neko kaze zadnju zvezdinu pobedu bez pomoci sudija? mislim da stvari ovako budu rezirane: kokeza, ispod viski vucicev poverenik, ispod komesar sudjenja, i na kraju sudija. (prvo poluvreme zvezda nije postigla gol, svi ovi pobrojani se ükljucuju“pale se alarmni, pocinje scenario, i evo nam indjije, napretka, rada , vozdovca itd to ce stati kad vucic sidja sa vlasti, ili se sport privatizuje u potpunosti.sigurno je fasovanje 3-4 komada u atini, a sledece vase NAMESTANJE TITULE i ucesce u ligi sampiona bice primanje novih 20-25 golova, nova razocarenja, i nove zablude.

    0
    0
    Odgovori
  3. MILOJEVIĆ: Dobra reakcija tima, najveći utisak ostavila fenomenalna publika! Milojevićev pogled na fudbal otvara nova poglavlja! On, od ove mamurne igre Zvezde, pred nekih jedva par stotina gledalaca, koji su prisustvovali raspadu sistema i krađi od strane “delioca pravde” Šegrta, svojom pompeznom retorikom pokušava da se dodvori plaćenim navijačima Zvezde (koji sebe nazivaju “Delijama”), u nadi da neće tražiti njegovu smenu posle sledećeg debakla u Atini! Oni gledaoci koji nisu prisustvovali utakmici Zvezda-Voždovac su svojom odsutnošću pokazali šta misle o umeću Milojevića, kao trenera!

    0
    0
    Odgovori
  4. Milojević nam želi da osetimo napredak koji smo zaslužili, posle utakmice sa Voždovcem, i evo on je sad to rekao da ćemo ove godine taj napredak osetiti ali bukvalno svi navjači Zvezde! On misli da ćemo mi moći da se ponosimo svojom Zvezdom i uzdignuta čela da kažemo: ja sam taj i taj čovek, navijač Zvezde. Iz Srbije dolazim! Srbija odnosno Zvezda je na dobrom putu! Zvezda postaje sve bogatiji, normalan, pristojan i moderan klub!

    0
    0
    Odgovori
  5. Ti si Milojeviću sramota za trenere Srbije! Ni reč de kažeš o poništenom regularnom golu Voždovca i o ofsajdu iz koga je Marin postigao gol! Kada ti rezultat odgovara onda ne komentarišeš suđenje! Upravo ovakve utakmice sa ovako kriminalnim sudijama doprinose hit komedeijama od Zvezdinih igara u LŠ! Kako smo igrali danas?! Sporo do bola! Ti nisi izvukao nikakve zaključke iz onog fijaska koji si nam priredio protiv Bajerna i dva puta protiv Totenhema. Rasterao si gledaoce s Marakane! Sa ovakvom današnjom igrom protiv Voždovca, nemamo šta očekivati dobro u Atini, već samo još jedan debakl u nizu, pod tvojom komandom!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter