2
Domaći fudbal

FOTO: FSS

HRVATI RAVNODUŠNI: ‘Vatreni’ će proći grupu čak i ako dobiju Srbiju, ‘Orlovi’ bi mogli da podignu tempereaturu…

Objavljeno: 30.11.19 u 21:54

Srbija je danas saznala svoje moguće protivnike na Euro 2020.

Pobednik baraža Lige nacija koji će igrati Srbija biće u Grupi D na kontinentalnom šampionatu sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom. Utakmice Grupe D igraće se na stadionima ‘Vembli’ u Londonu i ‘Hempden park’ u Glazgovu.

Dok su navijači u Srbiji nakon žreba ‘usijali društvene mreže’saznavši svoje protivnike, mediji u Hrvatskoj nisu mnogo pažnje poklonili reprezentaciji Srbije, već su u prvi plan istakli Engleze.  

Zlatko Dalić je za Jutarnji.hr analizirao moguće protivnike rekavđi da su u trećem šeširu svi protivnici bili nezgodni.

– Svi su nezgodni u trećem šeširu, pogotovo Srbija, a tu su i Škoti koji su praktično domaćini pa bismo onda imali dva domaćina u grupi. Imaćemo dovoljno vremena za analize. Ono što je najvažnije je što ja vjerujem u ekipu, vjerujem u sebe da možemo napraviti dobar posao – rekao je Dalić za Jutarnji.

Dnevnik.hr analizirao je moguće protivnike u grupi, a veruju da bi temperatura u grupi mnogo porasla ukoliko Srbija prođe žreb. Ipak, dodaju da je Hrvatska dobro prošla, čak i ako dobije ‘Orlove’ u grupi. 

– Ne treba puno pojašnjavati koliko bi temperatura u grupi porasla ako Srbija prođe dalje. Ni Škotska ne bi bila puno bolji izbor. Škoti bi bili domaćini u Glazgovu, a Hrvatska sa njima nema lepa iskustva. Iako je velika razlika u kvalitetu treba imati na umu da su ‘Vatreni pet puta igrali sa Škotima i nijednom nisu pobedili. Budući da se ne zna ko će proći dalje u plej-ofu može se reći da je Hrvatska dobro prošla. – navodi Dnevnik.

Portal je potom istakao da je u našoj grupi najbolje biti drugoplasirani jer se ukršta sa ‘grupom smrti’ (grupom F).

FOTO: FSS

0
0

2 Komentara

  1. Orlovi igraju u formaciji 4-4-2,a svrake u 4-5-1, 4-2-3-1 i ostalim glupostima koje ne daju rezultat.Ako Srbija nastavi igrati sistemom kojim sad igra nemoramo se nadati Evropskog prvenstva.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter