0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

‘CAS’ DONEO PRESUDU: Sporting mora da plati Mihajloviću, evo i koliko…

Objavljeno: 30.11.19 u 13:26

Sportski sud za arbitražu u Lozani doneo je odluku u slučaju u kom je Siniša Mihajlović tužio Sporting zbog prerano raskinutog ugovora.

Podsetimo, juna 2018. godine uprava Sportinga dovela je Sinišu Mihajlovića posle sezone za zaborav i problema između navijača i igrača. Ubrzo je došlo do smene u vrhu ‘lavova’ i novi predsednik je raskinuo ugovor sa Sinišom Mihajlovićem. Srbin nije sedeo skrštenih ruku, već je tužio Sporting zbog prerano raskinutog ugovora.

Naš trener je tražio da mu se preko suda ispalti 12 miliona evra koliko bi mu pripalo za tri sezone u Lisabonu. Ipak, CAS je doneo odluku da Sporting mora da plati jednogodišnju platu Srbinu. To iznosi tri miliona evra. Sporting nema pravo na žalbu.

Siniša Mihajlović je u petak održao emotivnu konferenciju za novinare na kojoj je govorio o zdravstvenom stanju i borbi sa leukemijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter