0
Ostali sportovi

TEST NA OPROŠTAJU OD ‘JEZERA’: Rukometašice Radničkog na velikom ispitu!

Objavljeno: 29.11.19 u 17:05

Rukometašice Radničkog su protekle sezone odigrale dva neizvesna meča sa ekipom Topličanina,iz kojih su osvojile samo bod.

Priliku da ostvare prvu superligašku pobedu imaće u subotu 30.novembra,kada će ih ugostiti u svojoj SBB dvorani Jezero u okviru 10-og kola Super B lige za žene u oproštajnoj utakmici polusezone pred svojom publikom. 

Ovog vikenda nas očekuje još jedna zahtevna utakmica protiv gošći iz Prokuplja. Očekujem kvalitetan I neizvestan susret u koji ulazimo maksimalno skoncentrisane i motivisane kako bi zabeležile novu pobedu, kojom bi potvrdile i učvrstile lidersku poziciju. Subotnji meč  za nas predstavlja još jedan pravi test, pošto Toplicanin u sastavu ima prekaljene igračice, ali mišljenja sam da mladošću možemo parirati iskustvu-najavila je subotnji duel bek Radničkog Mileva Knežević, a onda se nadovezala :

Ovom prilikom bih pozvala naše navijače da u subotu budu uz  nas u što većem broju, kako bi zajedničkim snagama ostvarili još jednu pobedu u nizu.

Početak utakmice je zakazan za 16:30 a pravdu će deliti  sudijski par Dragan Milošević i Marjan Golubović iz Leskovca. 

U predigri ove utakmice,meč poslednjeg,9-og kola jesenjeg dela sezone prve lige zapad za žene, će odigrati rukometašice Radničkog 2,koje će dočekati starog rivala iz Aranđelovca,ekipu Bekament BB 2,sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: RK Radnički / Andreja Kostadinović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter