0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan - 161. večiti derbi

TAKUMO ASANO: Razočaran sam, bio sam motivisan da igram Ligu Evrope

Objavljeno: 29.11.19 u 09:18

Neslavno su fudbaleri Partizana završili duel protiv AZ Alkmara u Hagu i eliminacijom iz Lige Evrope okreću se domaćim takmičenjima.

(Od specijalnog izveštača HotSporta iz Haga – Stefan Smuđa)

Takumo Asano izneo je svoje impresije nakon meča u Hagu.

Veoma je razočaravajuće što smo eliminisani iz Lige Evrope. Bio sam motivisan da igram u ovom takmičenju, ali sada se moramo koncentrisati na domaće prvenstvo kako bismo tu ostvarili što bolji rezultat – počeo je Asano.

Partizan je do same završnice meča imao dva gola prednosti, ali je ipak sa igračem više uspeo da bude eliminisan.

Az je imao posed. Mi smo uspeli da pronađemo prostora i iskoristimo ga. Imali smo nekoliko šansi u prvom poluvremenu, došli do prednosti 2:0, ali smo mogli da postignemo još neki gol – rekao je Asano.

Japanac je postigao gol na odlično dodavanje Natha i bacio navijače crno-belih u delirijum.

Postigao sam gol nakon savršenog dodavanja. Natho je poslao loptu tačno tamo gde sam je želeo, uspeo sam da je iskontrolišem, bio sam smiren i video gde se nalazi golman, poslao sam loptu iza njega – rekao je Partizanov Japanac i potom se osvrnuo ličnom učinku u Partizanu.

– Nisam postigao mnogo golova, pojedini su sumnjali u moje sposobnosti. Međutim, ja nisam izgubio samopouzdanje. Radiću naporno kako bih u što većoj meri pomogao timu – rekao je Asano.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter