0
Ostali sportovi

RUKOMET: Kragujevčani mirnom glavom do novih bodova!

Objavljeno: 29.11.19 u 16:10

Trenutno drugoplasirana ekipa Radničkog,osokoljena dobrim igrama i pozitivnim ishodima u poslednja dva duela,nastavlja poteru za liderom na tabeli, Hajduk Veljkom.

Sledeća stepenica na tom putu je gostovanje poletnoj ekipi Vranja 1957 u subotu 30.novembra u okviru 10-og kola Super B lige za muškarce.

Nakon važnog trijumfa u Novoj Varoši, očekuje nas poslednje gostovanje ove godine. Školovana ekipa Vranja, kao i naš nekadašnji trener na njihovoj klupi biće veliki izazov za nas. Dve vezane pobede su nam vratile samopouzdanje I očekujem da ćemo jakom odbranom, mirnom glavom i brzim napadom  osigurati pobedu. Kao i za svaku utakmicu do sada, maksimalno smo motivisani i spremni da dodamo dva boda trenutnom stanju na tabeli-pun optimizma je bek kluba iz Šumadijske prestonice  Branislav Radenović.

Početak utakmice u hali „Vranje“ je zakazan za 19 časova a pravdu će deliti sudijski par Miloš i Đorđe Jevtić iz Lazarevca.

FOTO: RK Radnički / Andreja Kostadinović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter