1
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

KOKOVIĆ: Ne sme da nas zavara loše izdanje Zvezde protiv Bajerna! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.19 u 15:33

Zmajevi nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije utakmicom 18. kola u kojoj na stadionu “Rajko Mitić” gostuju ekipi aktuelnog šampiona Srbije, Crvenoj Zvezdi.

Ovo će biti drugi susret dva tima u samo dva meseca, jer su krajem septembra ova dva tima odigrala zaostalu utakmicu trećeg kola Superlige u kojoj je Zvezda na “krovu” bila bolja rezultatom 3:1.

Ovog puta Zmajevi idu na megdan učesniku Lige Šampiona u sjajnoj formi i sa 6. pozicije Superlige, kao jedina ekipa u ligi koja je postigla pogodak na svakom meču, dok aktuelni šampion dočekuje ovaj meč na 1. poziciji tabele, ali i posle visokog poraza u Ligi šampiona od Bajerna.

Jedan od nosilaca igre Zmajeva u ovoj sezoni, Jovan Nišić, napomenuo je da, uz sav respekt prema šampionu, saigrači i on ne idu na stadion Crvene zvezde sa belom zastavom.

– Iako sutra gostujemo prvaku države i predstavniku Srbije u Ligi šampiona, ne idemo sa belom zastavom na stadion Rajko Mitić, već idemo da pobedimo. To je primarni cilj. Ove sezone odlično igramo na gostovanjima, odneli smo sva tri boda i sa stadiona Vojvodine i Partizana, a sutrašnja pobeda samo bi bila šlag na tortu u ovoj sjajnoj polusezoni.

Rade Koković istakao je da je svestan da njegova ekipa dolazi na Topčidersko brdo nakon nepovoljnog rezultata po crveno-bele u Ligi Šampiona, ali je napomenuo da to ne zavarava Zmajeve, jer znaju da će Zvezda baš protiv Voždovca hteti da se iskupi pred svojim navijačima.

Gostujemo Crvenoj zvezdi u specifičnoj situaciji za njih. Doživeli su težak poraz od Bajerna, i koliko to može biti dobro za nas, može biti i loše. Dobro je zato što su sada poljuljani, ali loše jer mogu biti još više motivisani da pred svojim navijačima poprave utisak i da se vrate u pobednički ritam pred odlučujuće mečeve u šampionatu i Ligi Šampiona. Nas ne sme da zavara njihovo loše izdanje protiv Bajerna, poseduju izuzetan kvalitet i mi moramo biti jako oprezni i koncentrisani ako želimo da ostvarimo dobar rezultat. Dobro igramo na gostovanju ove sezone, i nadam se da ćemo i sutra podići kvalitet igre. Tri boda protiv Crvene zvezde su pojednaka kao tri boda protiv Proletera i nekog drugog protivnika i mi idemo sutra da se nadigravamo, pobedimo i nastavimo svoju seriju sjajnih igara.

Utakmica između Crvene Zvezde i Voždovca biće odigana na stadionu “Rajko Mitić” u subotu od 18 časova.

Snimak cele konferencije za medije možete pogledati u nastavku

0
0

1 Komentara

  1. Rade, izvini ali ti si na konferenciji za medije izjavio da je Zvezda poljuljana posle debakla protiv Bajerna ali da može biti motivisana protiv vas! Vidim da se ti šališ jer pričaš o mogućoj motivisanosti Zvezde! Jel’ zaista očekuješ da je “trener godine” Milojević zaista sposoban da motiviše igrače?! Pa, taj ne može motivisati izvesnog Boaćija, poslovično sporog i neborbenog standardnog rezervistu iz kineske lige da potrči u duelu sa Bajernom a ne da motiviše ekipu pred tamo neki Voždovac! Da,da, Milojević je poznat kao veliki motivator! To najbolje kazuju igre Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter