0
Ostali sportovi

BLACK FRIDAY: Coby je jednu traku zamenio drugom! Pogledajte u nastavku kako! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.19 u 14:03

Iako je leto završeno, to ne znači da je prestala želja za postizanjem sjajne kondicije kroz sport i rekreaciju. Za one kojima je potrebna dodatna motivacija, Black Friday akcija odličan povod za vežbanje.

Ovogodišnji Crni petak je u znaku fantastičnih ponuda! Kompanija FitPass je svim svojim novim i postojećim korisnicima omogućila da u roku od čak 48h iskoriste popuste od 50% na mesečne pakete kao i popust od 30% na tromesečni paket. Takođe, omogućili su i do 60% popusta na sav asortiman FitPass Gear sportske opreme koji je moguće ostvariti samo online putem. Specijalna ponuda će trajati do 30. novembra do ponoći. Prijave su dostupne na ovom linku.

Predstojeća zima od nas zahteva dobru pripremu. Slavska trpeza je neodoljiva, a mogućnosti su velike. Trening i rekreacija su nešto što se podrazumeva, a ova ponuda je toliko atraktivna,  da je sam Coby odlučio da se spremi za ovu zimu. Pogledajte u nastavku za koje treninge se on opredelio: 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter