2
Domaći fudbal

SKANDAL NA RTS-U: Stručni konsultant o Dembeleu i p*rnićima, pad Borusije zbog četiri… (VIDEO)

Objavljeno: 27.11.19 u 23:40

Bivši fudbaler Željezničara i trener Rada, Rade Bogdanović šokirao je javnost u Srbiji svojim nastupom u emisiji RTS-a tokom prenosa utakmice Lige šampiona.

Očigledno je Rade Bogdanović odlučio da bez dlake na jeziku govori o mečevima Lige šampiona, ali je u tome preterao i prešao sve granice. Skandalozno je dosta toga što se čulo tokom komentara o prvom poluvremenu utakmice Barselone i Borusije, a uši je najviše zaparao komentar o padu forme ‘milionera’ otkada je tener Favar odlučio da igra sa četiri crnca u poslednjoj liniji.

Takođe, on je rekao da Dembele koji nije fokusiran na fudbal noću gleda p*rniće i igra video igre.

Na kraju emisije komentarisao je utakmicu Crvene zvezde i Bajerna rekavši da fudbaleri crveno-belih ne znaju da igraju fudbal, da ne znaju ništa i da umesto da šutiraju loptu, oni je guraju. Rade Bogdanović je brzo završio na društvenim mrežama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rade Bogdanović o Musi Dembeleu …. 👆

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

2 Komentara

  1. Čovek sve lepo i tačno rekao,bez maloumnih floskula,koje svi drugi koriste,na čelu sa Strajnićem koji obično i vodi te besmislene ocene,prognoze i sl. što se tiče fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveci car koji je ikad komentarisao neku utakmicu na ovom bolidskom RTS u a i bilo gde.Potpuno iskren, spontan a informisan.Treba ga angazovati za stalno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter